![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám program, ktorý potrebujem zbaviť kartu vrchole z okna, že je to v rámci, ktorý kartu Teda pruhu na vrchole okná, ktorá obsahuje minimalizovať, maximalizovať a zavrieť. Existuje nejaký program, ktorý možno priradiť tohto programu sa okrem kartu režime?? dôvodom je to, že som sa zákazníkov, ktorí používajú počítač a já dont chcieť dostať do okna stačí použiť program sám. Pomôžte mi |
|
| |||
| |||
| Aké prehliadače? |
|
| |||
| |||
| Veci budete hovoriť sa zvyčajne programuje palcov Zablokovanie žiadosti by ste prepísať udalosti spúšťané kliknutím tu. V prehliadačoch, existujú bezpečnostné problémy s ich odstránenie, tj môžete budovať niečo, čo vyzerá ako okno prehliadača, ale inak. Ale nemusíte hovoriť, čo vašu "Program". Je to prehliadač? Každopádně, Ctrl + Alt + Del sa nechať nikoho v! |
|
| |||
| |||
| aj ich prevýšenia ctrl alt del ako neexistuje žiadna klávesnica, tak to je naozaj problém nie je. Program je MS-DOS založený programy bežia v systéme Windows XP čo môžem povedať. Problém je, že jeho výstava v národnom akvárium v Plymouth UK, a program automaticky otvorí pri štarte, ale potom sa to všetko je maximalizovať na obrazovku, ale nie je 'celú obrazovku' tj žiadne záložky thingy. neexistuje žiadne programy, ktoré možno pripojiť k tomuto programy a umožniť pre dissapearance v záložke |
|
| |||
| |||
| Ak sa jedná o MSDOS program, prečo nie spustiť v MSDOS? |
|
| |||
| |||
| Inak nájsť ikona, ktorá spúšťa program a vpravo kliknite naň a vyberte Vlastnosti. Vyberte kartu Možnosti. Teraz vyberte Celá obrazovka. Bude to robiť? |
|
| |||
| |||
| Dám to skúsiť, ale mám pocit, že už jsem se pokusil ten. |
|
| |||
| |||
| Musíte vybrať ikonu chcete spustiť program. Ak máte spustený z príkazového riadku, nie sú v rozpore z Štart -> Spustiť. Vytvoriť zástupcu na cmd.exe ako prvý, sa vyššie uvedené a potom spustiť programy v rámci tohto maximalizovaným okna. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| By, ktoré chcete toto okno vo svojej izbe? | redden137 | Vypnúť Téma diskusie | 7 | 2. februára 2009 16:24 |
| Msn okna | Tinkerbell | Email, VoIP & IM Diskusia | 4 | 8. februára 2008 07:04 |
| Windows XP Pro | WHATSUP | Operačné systémy Windows | 5 | 27. januára 2008 09:03 |
| Window Vista Ako mohli to robili? | Help1inghand | Operačné systémy Windows | 15 | 9. januára 2008 12:28 |
| Nové okno problémy | samtialou | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 21. december 2007 19:52 |
| Thread Tools | |
| |