![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам програм који ми је потребан да бисте добили ослободити од картице врху у прозору који се у року од картица мислим на стрип врху прозора која садржи минимизирања, максимизирање и затварање. Има ли неких врста програма који се могу доделити том програму са картице без чекања?? разлог за то је да имам купце који користе рачунар и ЈА донт оскудица њима за добити у прозоре само коришћење програма на миру. Помозите ми |
|
| |||
| |||
| Који броусер? |
|
| |||
| |||
| Ствари које се уопште говорити о програмирани у. За закључавање доле програм бисте да замени догађаји покрећу кликом овде. У прегледачи, постоји безбедносна питања уклањања са њима, односно, можете изградити нешто што изгледа као прозор прегледача, али се другачије. Али не кажу што ваш "програм" је. Да ли је то броусер? Иначе, Цтрл + Алт + Дел ће пустити никога у! |
|
| |||
| |||
| добро они лицемјерје Цтрл алт дел, као да нема тастатуру, па тај није проб. Програм је заснован на МС-ДОС ПРОГЛА ради у систему Уиндоус КСП дуг као Ја могу рећи. Проблем је у томе што је његова изложба у националном аквариј у Плымоутх УК, и програм се аутоматски отвара на покретању али онда се све то не искористи на екрану, али не "фулл сцреен" тј нема картицу тхингы. је да нема напретка може прикључити на ову напретка и омогућити за диссапеаранце на картици |
|
| |||
| |||
| Ако то је МСДОС програм, зашто не покрене у МСДОС? |
|
| |||
| |||
| Иначе, пронађите икону која покреће програм и десни клик на њу и изаберите пропертиес. Изаберите Опције картицу. Сада изаберите Фулл Сцреен. Хоће ли то учинити? |
|
| |||
| |||
| Болестан 'давати то пробати, али имам осећај да сам већ покушао да једна. |
|
| |||
| |||
| Треба да изаберете икону желите покренути програм из. Ако се изводи из командне линије, немојте га из Старт -> Рун. Направи пречицу до цмд.ексе прво, то је горе на то и затим покрените ваш напретка унутар тог максимизед прозору. |