az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Başlarken Sekmenin bir pencere, üstünde kurtulmak nasıl??

Reply

Konu Araçları
Old 14 Eylül 2007, 09:04
Yeni Üye Grubu

Ben gerek programa sahip olsun sekmesinin üstüne pencere içindeki's ile, bu, en aza indirgeyecek ve yakın içeren pencere üstüne şerit anlamına sekmesini tarafından kurtulun. Orada olmayan bir tab ile bu programı atayabilirsiniz programın bir tür var mı??? Bunun sebebi, ben müşterilerin bilgisayar kullanımı ve onları pencere içine sadece yalnız programı kullanmak istiyorum dont olması.

Yardım
Old 14 Eylül 2007, 09:07
Moderatör Grubu

Hangi tarayıcı?

Old 14 Eylül 2007, 10:46
Bağış Grubu

Konuşmak şeyler olaylar var tıklayarak tetiklenen geçersiz olur bir uygulama kilitlemek için içeri hakkında genel programlanır.

Tarayıcılarında, onları çıkarmadan güvenlik konuları, örneğin, bir şey inşa vardır bir tarayıcı penceresi olarak görünmektedir ancak aksi takdirde.

Ama senin "programı" ne olduğunu söylemiyorum. Bir tarayıcı mı?

Neyse, Ctrl + Alt + Del kimse de izin verir!
Old 14 Eylül 2007, 11:11
Yeni Üye Grubu

iyi onlar cant ctrl alt del olmadığından klavye olduğunu, bu yüzden gerçekten prob thats. Pencere çalışan prog tabanlı dos programı MS-bildiğim kadarıyla söyleyebilirim XP. Sorun, Plymouth ulusal akvaryum İngiltere'de onun bir sergi ve program otomatik olarak başlangıçta ama sonra her şeyi ekrana ama en üst düzeye çıkarmak olduğunu öğrenin açılır değildir 'tam ekran' yani hiçbir sekmesini thingy yok. orada bu prog için ekleyebilirsiniz ve sekmesinin dissapearance izin yok prog olduğunu
Old 15 Eylül 2007, 02:40
Bağış Grubu

Eğer bu bir MSDOS programı, neden MSDOS içinde koşmak değil?
Old 15 Eylül 2007, 02:44
Bağış Grubu

Aksi takdirde, bu program ve bunu seçin ve özellikleri üzerine sağ tıklayın çalışır simgesini bulun.

Seçenekler sekmesini seçin.

Şimdi Tam Ekran seçin.

Will Do That?
Old 15 Eylül 2007, 12:49
Yeni Üye Grubu

Bunu denemek vereceğiz ama ben zaten denedim bir his var, bir.
Old 16 Eylül 2007, 12:13
Bağış Grubu

Size gelen programı çalıştırmak niyetinde simge seçmek zorunda. Eğer komut istemi gelen, Başlangıç olarak çalıştırabilirsiniz kalmıyor çalıştıran -> Çalıştır. İlk cmd.exe için bir kısayol oluşturun ve sonra maksimize pencere içinde prog çalıştırmak için yukarıdaki yapmak.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından