![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben gerek programa sahip olsun sekmesinin üstüne pencere içindeki's ile, bu, en aza indirgeyecek ve yakın içeren pencere üstüne şerit anlamına sekmesini tarafından kurtulun. Orada olmayan bir tab ile bu programı atayabilirsiniz programın bir tür var mı??? Bunun sebebi, ben müşterilerin bilgisayar kullanımı ve onları pencere içine sadece yalnız programı kullanmak istiyorum dont olması. Yardım |
|
| |||
| |||
| Hangi tarayıcı? |
|
| |||
| |||
| Konuşmak şeyler olaylar var tıklayarak tetiklenen geçersiz olur bir uygulama kilitlemek için içeri hakkında genel programlanır. Tarayıcılarında, onları çıkarmadan güvenlik konuları, örneğin, bir şey inşa vardır bir tarayıcı penceresi olarak görünmektedir ancak aksi takdirde. Ama senin "programı" ne olduğunu söylemiyorum. Bir tarayıcı mı? Neyse, Ctrl + Alt + Del kimse de izin verir! |
|
| |||
| |||
| iyi onlar cant ctrl alt del olmadığından klavye olduğunu, bu yüzden gerçekten prob thats. Pencere çalışan prog tabanlı dos programı MS-bildiğim kadarıyla söyleyebilirim XP. Sorun, Plymouth ulusal akvaryum İngiltere'de onun bir sergi ve program otomatik olarak başlangıçta ama sonra her şeyi ekrana ama en üst düzeye çıkarmak olduğunu öğrenin açılır değildir 'tam ekran' yani hiçbir sekmesini thingy yok. orada bu prog için ekleyebilirsiniz ve sekmesinin dissapearance izin yok prog olduğunu |
|
| |||
| |||
| Eğer bu bir MSDOS programı, neden MSDOS içinde koşmak değil? |
|
| |||
| |||
| Aksi takdirde, bu program ve bunu seçin ve özellikleri üzerine sağ tıklayın çalışır simgesini bulun. Seçenekler sekmesini seçin. Şimdi Tam Ekran seçin. Will Do That? |
|
| |||
| |||
| Bunu denemek vereceğiz ama ben zaten denedim bir his var, bir. |
|
| |||
| |||
| Size gelen programı çalıştırmak niyetinde simge seçmek zorunda. Eğer komut istemi gelen, Başlangıç olarak çalıştırabilirsiniz kalmıyor çalıştıran -> Çalıştır. İlk cmd.exe için bir kısayol oluşturun ve sonra maksimize pencere içinde prog çalıştırmak için yukarıdaki yapmak. |