менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Позбутися вкладку вгорі вікна, то як?

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 вересня 2007, 09:04
Нові члени групи

Я програму, яка мені потрібна, щоб позбутися від вкладки поверх вікна, що він протягом, по вкладці я маю на увазі Газа на вершині вікно, яке містить згорнути, розгорнути і закрити. Чи є якась програма, яка може призначити цю програму в режимі вкладку, не?? Причиною цього є те, що я є клієнти, які використовують комп'ютер і я не хочу, щоб потрапити у вікно просто використовувати програму поодинці.

Допоможи мені
Old 14 вересня 2007, 09:07
Модератор групи

Який браузер?

Old 14 вересня 2007, 10:46
Донор групи

Те, що ви говорите про, як правило, запрограмовані дюймів до заблокувати додаток буде превалювати події викликали натиснувши там.

У браузерах, є проблеми з безпекою їх усунення, тобто, можна побудувати що-небудь схоже вікно браузера, але інакше.

Але ви не кажете, що ваша "Програма". Це браузер?

В усякому разі, Ctrl + Alt + Del дозволимо нікому в систему!
Old 14 вересня 2007, 11:11
Нові члени групи

добре вони нахиляє Ctrl Alt справі, оскільки немає клавіатури, так що не дуже Thats проб. Програма MS-DOS, засновані прог працює в Windows XP, наскільки я можу сказати. Проблема полягає в тому, що його виставка в Національному акваріумі в Плімуті Великобританії, а програма автоматично відкривається при старті, але потім все це є максимальним на екран, але не робить те є вкладка не "повний екран 'Thingy. там немає прог, які можуть докласти до цього прог і дозволяють dissapearance на вкладці
Old 15 вересня 2007, 02:40
Донор групи

Якщо це програма MS-DOS, чому б не запустити його в MS-DOS?
Old 15 вересня 2007, 02:44
Донор групи

В іншому випадку, знайти ікону, яка запускає програму і клацніть правою кнопкою на неї і виберіть пункт Властивості.

Виберіть вкладку "Параметри".

Тепер виберіть у повноекранний режим.

Чи буде це робити?
Old 15 вересня 2007, 12:49
Нові члени групи

Я дам йому спробувати, але у мене відчуття, що я вже намагався що один.
Old 16 вересня 2007, 12:13
Донор групи

Ви повинні вибрати значок, який ви збираєтеся запускати програму с. Якщо ви запускаєте його з командного рядка, не запускайте його з меню Пуск -> Виконати. Створити ярлик на cmd.exe-перше, зробити вище, на цьому, а потім запустити прог в цьому розгорнутому вікні.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.