![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я програму, яка мені потрібна, щоб позбутися від вкладки поверх вікна, що він протягом, по вкладці я маю на увазі Газа на вершині вікно, яке містить згорнути, розгорнути і закрити. Чи є якась програма, яка може призначити цю програму в режимі вкладку, не?? Причиною цього є те, що я є клієнти, які використовують комп'ютер і я не хочу, щоб потрапити у вікно просто використовувати програму поодинці. Допоможи мені |
|
| |||
| |||
| Який браузер? |
|
| |||
| |||
| Те, що ви говорите про, як правило, запрограмовані дюймів до заблокувати додаток буде превалювати події викликали натиснувши там. У браузерах, є проблеми з безпекою їх усунення, тобто, можна побудувати що-небудь схоже вікно браузера, але інакше. Але ви не кажете, що ваша "Програма". Це браузер? В усякому разі, Ctrl + Alt + Del дозволимо нікому в систему! |
|
| |||
| |||
| добре вони нахиляє Ctrl Alt справі, оскільки немає клавіатури, так що не дуже Thats проб. Програма MS-DOS, засновані прог працює в Windows XP, наскільки я можу сказати. Проблема полягає в тому, що його виставка в Національному акваріумі в Плімуті Великобританії, а програма автоматично відкривається при старті, але потім все це є максимальним на екран, але не робить те є вкладка не "повний екран 'Thingy. там немає прог, які можуть докласти до цього прог і дозволяють dissapearance на вкладці |
|
| |||
| |||
| Якщо це програма MS-DOS, чому б не запустити його в MS-DOS? |
|
| |||
| |||
| В іншому випадку, знайти ікону, яка запускає програму і клацніть правою кнопкою на неї і виберіть пункт Властивості. Виберіть вкладку "Параметри". Тепер виберіть у повноекранний режим. Чи буде це робити? |
|
| |||
| |||
| Я дам йому спробувати, але у мене відчуття, що я вже намагався що один. |
|
| |||
| |||
| Ви повинні вибрати значок, який ви збираєтеся запускати програму с. Якщо ви запускаєте його з командного рядка, не запускайте його з меню Пуск -> Виконати. Створити ярлик на cmd.exe-перше, зробити вище, на цьому, а потім запустити прог в цьому розгорнутому вікні. |