![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам проблем-Моят компютър е Compaq Presario. Това е моят 1вия PC & Купих я около 4-5 години, както и нужда от основния компютър за Разбира се, че исках да направя. Миналата седмица, след USB кабел стават откъснат от моя модем, PC ми спонтанно rebooted, но ще се стартира в "безопасен режим". След многобройни опити да се рестартира в нормален режим, аз ухапа куршум & след замяната на модем USB кабел, реши да опита за "разрушителни" Рестартирай ". Бих направил това два пъти преди, така различни от неудобството да се налага да преинсталирате на по-голямата част от моя софтуер, не очаквам никакви проблеми. Моят OS е "Windows XP Home" & тя е вградена, така там е имало WXP диска доставят с моя компютър от продавача. Въпреки това, когато се активирали "System Restore" процес, тя ми каза, че досиетата са необходими не е налична. За щастие имаше приятел ми даде копие от WXP Начало преди време, така че аз бях в състояние да преинсталирате WXP & я активирате с моя собствен код за активиране. Този процес изглежда да се развива успешно. Изглежда, сега все пак, че аз имам 2 копия на WXP инсталирани на моя [D:] шофиране, причинявайки [D:] за изпращане на знамето казваш ми [D:] диск вече е почти пълна, тъй като има най-много само 3.42GB е на [D:] карам. [C:] устройството има най-много 33.8GB "с. Не само, че проблемът с 2 копия на WXP на [D:] карам, но всички допълнителни софтуерни инсталации, автоматично се пуска на [D:] карам. Като се има предвид, че [D:] шофиране е толкова малка, това е очевидно, че няма да отнеме доста [или нещо друго] в пътя на нови инсталации. Моя модем софтуер автоматично заредени самата на [D:], без да ми се даде възможност на браузъра към [C:], за да го инсталирате никъде другаде. В допълнение, "Добавяне & Премахване на програми" единствено показва най-новата инсталация на WXP & ми модем на софтуер. Нито една от програмите на [C:], са в списъка, въпреки все още се вижда в [C:] 'е Program Files. В менюто Старт показани в началото на проекта се предлага D: / / Windows XP или C: / / Windows XP като опции за избор към обувка от (само за да усложнят въпроси), обаче, избор на [C:] вариант изглежда е повреден, тъй като той само предлага назъбени линии вървят диагонално на екрана, тогава обувка процес рестартира в безкраен цикъл. В [D:] опция е единственият, който ще отиде право до успешен обувка. Някой има някакви идеи? Аз съм напълно stumped & би оценила ничии конструктивна помощ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е жалко ти отиде напред с нов инсталиране на XP, тъй като може да са били в състояние да извършва ремонти при вашия приятел XP диск.
Тъй като тя стои сега, ще трябва да разшифровам неща. Вашият най-добър бас ще бъде нов инсталиране на XP, но в началото на инсталацията, изтрийте всички съществуващи прегради, така че са останали само с неразпределеното пространство. Очевидно това ще избършете HDD, така че всичко, което трябва да се пази, ще трябва да бъдат подкрепени първи. Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Ей philthomas, Благодаря за вашето предложение. Как да изтриете дяла? Аз не виждам припомнят, че като опция, когато се вмъкнали XP диск. I reinstalled XP & I само изглежда да има 1 копие на XP в D: Освен сега ми проблем е, че D: по подразбиране дял & софтуер инсталирам товари в D: Някои софтуер позволява на мен да го разпредели C:, но ми annoyingly по-важно софтуер автоматично се зарежда в D: Всякакви предложения? |
|
| |||
| |||
| Ей philthomas, Благодаря за вашето предложение. Как да изтриете дяла? Аз не виждам припомнят, че като опция, когато се вмъкнали XP диск. I reinstalled XP & I само изглежда да има 1 копие на XP в D: Освен сега ми проблем е, че D: по подразбиране дял & софтуер инсталирам товари в D: Някои софтуер позволява на мен да го разпредели C:, но ми annoyingly по-важно софтуер автоматично се зарежда в D: Всякакви предложения?, |
|
| |||
| |||
| При инсталиране на XP, след споразумение за лицензиране, ще срещнете този екран: ![]() В ситуация, тя ще покаже всички partititions, така че вие трябва да изберете всеки дял, един по един и използването на "D" commmand като заяви, за да премахнете всички тях. След като получи шофиране обратно към Unpartitioned Space, ще можете да продължите с прясна инсталирате. HTH |
|
| |||
| |||
| Аз забележка заглавието в горната част на екрана ви сини показа, че той е начело XP Professional. Ще ви разтвор работа с XP Home |
|
| |||
| |||
| Аха ..... трябва да бъде абсолютно същата. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Твърд диск отказва да се откажат от данни ... | loganair | Дискове & сменяемите носители | 1 | 3 юни 2009 14:41 |
| Tryed да добавите втори твърд диск, за да направите резервно копие на файлове | mangler181 | Дискове & сменяемите носители | 2 | 11 ноември 2007 14:50 |
| Инсталирането XP от компютър обратно на нов твърд диск | Омер | Windows операционни системи | 9 | 2-ро Aug 2007 02:35 |
| Твърд диск назад-нагоре | Нел | Дискове & сменяемите носители | 2 | 2-ро Jul 2007 03:31 |
| Твърд диск предложение - Дай ми най-добрия! | Elite Techs | Общи Хардуер Чат | 4 | 21-ви септември 2006 06:56 |
| Нишка Инструменти | |
| |