![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám problém-můj počítač je Compaq Presario. Je to můj 1. PC a koupil jsem ho asi 4-5 lety, když jsem potřebovala pro základní PC kurz jsem chtěl dělat. Minulý týden, po USB kabelu stále odděleny od mého modem, můj PC samovolně restartoval, ale bude třeba začít v 'Nouzový režim'. Po mnoha pokusech o restartu do normálního režimu, i bit kulku & po výměně modemu USB kabel, rozhodl pokus a 'Destruktivní Restart'. Já bych to učinil dvakrát předtím, takže kromě nepohodlí muset přeinstalovat většina mých software byl nečekal žádné problémy. Můj OS je 'Windows XP Home' & je vestavěný takže nebylo WXP disk dodáván s počítači, které prodejce. Nicméně, i když aktivovali 'Obnovení systému' proces, to mi řekl, že požadované soubory již nejsou k dispozici. Naštěstí přítel dal mi kopii WXP Domů před nějakým časem, tak jsem byl schopen přeinstalaci WXP & aktivovat pomocí vlastní aktivační kód. Tento proces se zdál být úspěšný. Zdá se, nyní však, že mám 2 výtisky WXP nainstalované na můj [D:] mechaniku, která je příčinou [D:] posílat až vlajky říkal mi můj [D:] jednotka je nyní prakticky plné, protože je maximálně pouze +3,42gigabajt 's o [D:] disku. [C:] disku je maximálně 33.8GB 's. Nejenže je tu problém 2 kopie WXP na [D:] disku, ale žádné další softwarové vybavení, se automaticky umístí na [D:] disku. Vzhledem k tomu, že [D:] jednotka je tak malá, je to zřejmé, že to nebude trvat moc [nebo cokoli jiného] v cestě nových zařízení. Můj modem softwaru automaticky nahraje samo o [D:], aniž by mi byla dána možnost prohlížení na [C:] instalovat jej nikde jinde. Kromě toho, 'Přidat & odebrat programy' pouze ukazuje poslední instalaci WXP & modem softwarový. Žádný z programů, na [C:], jsou uvedeny, i když stále ještě vidět v [C:] 's Program Files. Start menu zobrazeno na začátku spuštění nabízí D: / / Windows XP nebo C: / / Windows XP as možností zvolit boot z (jen zkomplikovat věcech), nicméně výběr [C:] Zdá se, že volba být poškozen, protože nabízí pouze zubaté linie běží šikmo přes obrazovku, pak se zavádením restartuje v nekonečné smyčce. V [D:] volba je jediná, která se bude až po úspěšném startu. Někdo má nějaké názory? Jsem úplně pařezy & ocení někdo to konstruktivní pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to škoda, jste šel napřed s novou instalaci XP, jak jste možná byli schopni provádět opravy s kamarádem na XP Disk.
Vzhledem k tomu, že nyní budete muset vyřešit věci. Nejlépe bude, když bude nové instalaci XP, ale na začátku instalace, odstranit všechny stávající oddíly, takže jsou ponechány pouze nepřidělené místo. Pochopitelně to bude utírat HDD, takže nic, co potřebujete udržet, budou muset být zálohovány první. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| hej philthomas, Díky za váš podnět. Jak odstranit oddíly? I don't připomenout, že vidí jako jednu z možností, kdy jsem vložil XP disk. Jsem přeinstalovat XP & i jen zdá, že 1 instanci XP D: S výjimkou teď můj problém spočívá v tom, že D: je výchozí oblast & jakýkoli software nainstalovat i zatížení do D: Některé software mi umožňuje rozdělit jej na C:, ale protivně moje Další důležitý software automaticky načte do D: Veškeré návrhy? |
|
| |||
| |||
| hej philthomas, Díky za váš podnět. Jak odstranit oddíly? I don't připomenout, že vidí jako jednu z možností, kdy jsem vložil XP disk. Jsem přeinstalovat XP & i jen zdá, že 1 instanci XP D: S výjimkou teď můj problém spočívá v tom, že D: je výchozí oblast & jakýkoli software nainstalovat i zatížení do D: Některé software mi umožňuje rozdělit jej na C:, ale protivně moje Další důležitý software automaticky načte do D: Veškeré připomínky?, |
|
| |||
| |||
| Při instalaci XP, po licenční dohodu, bude k tomuto obrazovky: ![]() Ve vaší situaci se bude zobrazovat všechny partititions, takže si musíte vybrat každou oblast, jeden po druhém a použít 'D' commmand jak je uvedeno, pro odstranění všech. Když máš na jednotku zpět do nepřiděleného Vesmír, můžete pokračovat s novou instalací. HTH |
|
| |||
| |||
| i upozornění na okruh v horní části modrá obrazovka vám ukázal, že je v čele XP Professional. Vaše řešení práce s XP Home |
|
| |||
| |||
| Jo ..... by měla být naprosto stejná. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pevný disk odmítne vzdát se data ... | loganair | Drives & Removable Media | 1 | 3. června 2009 14:41 |
| Tryed přidat druhý pevný disk pro zálohování souborů | mangler181 | Drives & Removable Media | 2 | 11. listopadu 2007 14:50 |
| Instalace XP z počítače zálohujte na nový pevný disk | Omer | Operační systémy Windows | 9 | 2. srpna 2007 02:35 |
| Pevný disk zpět-nahoru | Nell | Drives & Removable Media | 2 | 2. Červenec 2007 03:31 |
| Pevný disk návrh - dej mi to nejlepší! | Elite technici | Obecné Hardware Chat | 4 | 21. Září 2006 06:56 |
| Thread Nástroje | |
| |