![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα πρόβλημα-το PC μου είναι ένα Compaq Presario. Είναι μου 1ο PC & i αγόρασε περίπου 4-5 χρόνια πριν, όπως i χρειάζονται ένα βασικό Η / Υ για μια πορεία που ήθελα να κάνω. Την περασμένη εβδομάδα, μετά το καλώδιο USB γίνει αποσπασθεί από modem μου, τον υπολογιστή μου rebooted αυθόρμητα, αλλά θα αρχίσει το "Safe Mode". Μετά από πολλές προσπάθειες για επανεκκίνηση σε κανονική λειτουργία, και λίγο η ενότητα και μετά την αντικατάσταση του καλωδίου USB μόντεμ, αποφάσισε να επιχειρήσει μια «Καταστροφική επανεκκίνησης». Είχα γίνει αυτό πριν από δύο φορές, οπότε εκτός από την ταλαιπωρία του έχοντας πλέον την επανεγκατάσταση του λογισμικού μου, δεν αναμένει οποιαδήποτε προβλήματα. Το λειτουργικό σύστημα είναι "Windows XP Home" και είναι ενσωματωμένο οπότε δεν υπήρχε WXP δίσκος που παρέχεται με τον υπολογιστή μου από τον πωλητή. Ωστόσο, όταν ενεργοποιηθεί το "Επαναφορά Συστήματος" διαδικασία, μου είπε ότι τα αρχεία που απαιτούνται δεν ήταν πλέον διαθέσιμα. Ευτυχώς, ένας φίλος μου είχε δώσει ένα αντίγραφο της WXP Εσωτερικών πριν από λίγο καιρό, έτσι ήταν σε θέση να επανεγκαταστήσετε WXP & την ενεργοποιήσει χρησιμοποιώντας το δικό μου κωδικό ενεργοποίησης. Η διαδικασία αυτή φαίνεται να είναι επιτυχής. Φαίνεται όμως τώρα, ότι έχω 2 αντίγραφα των WXP εγκατασταθεί μου [D:] οδήγησης, προκαλώντας [D:] για να στείλετε μια σημαία να μου πείτε μου [D:] μονάδα_δίσκου είναι πλέον σχεδόν πλήρης, καθώς υπάρχει κατ 'ανώτατο όριο μόνο 3.42GB είναι στο [D:] οδηγείτε. [C:] οδήγησης έχει κατ 'ανώτατο όριο, 33.8GB' s. Δεν είναι μόνο εκεί το πρόβλημα των 2 αντίγραφα των WXP στις [D:] οδήγησης, αλλά κάθε περαιτέρω λογισμικό εγκαταστάσεις τοποθετούνται αυτόματα στις [D:] οδήγησης. Δεδομένου ότι ο [D:] οδήγησης είναι τόσο μικρή, είναι προφανές ότι δεν θα χρειαζόταν πολύ [ή οτιδήποτε άλλο] με τον τρόπο των νέων εγκαταστάσεων. Το λογισμικό του μόντεμ αυτόματα φορτώνονται ίδια στις [D:], χωρίς να μου δοθεί η δυνατότητα περιήγησης σε [C:] για να το εγκαταστήσετε οπουδήποτε αλλού. Επιπλέον, "Add & Remove Programs" δείχνει μόνο την πιο πρόσφατη εγκατάσταση των WXP & μου μόντεμ του λογισμικού. Δεν υφίσταται από τα προγράμματα για την [C:] αναφέρονται, παρά ακόμα ορατά στο [C:] 's Program Files. Η έναρξη μενού εμφανίζεται στην αρχή της εκκίνησης, προσφέρει Δ: / / Windows XP ή C: / / Windows XP ως επιλογές για να επιλέξετε την εκκίνηση από (μόνο και μόνο για να περιπλέξει τα θέματα), ωστόσο, την επιλογή του [C:] επιλογή φαίνεται να να καταστραφούν, επειδή προσφέρει μόνο πριονωτός γραμμές λειτουργίας διαγωνίως σε ολόκληρη την οθόνη, τότε η διαδικασία εκκίνησης επανεκκίνηση σε ένα ατέλειωτο βρόχο. Η [Α:] επιλογή είναι η μόνη που θα διατεθεί μέσω δικαίωμα σε επιτυχή εκκίνηση. Έχει κανείς καμιά ιδέα έχεις; Είμαι εντελώς stumped & κάποιος θα εκτιμούσε την εποικοδομητική βοήθεια. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι κρίμα που προχώρησε με μια νέα εγκατάσταση των XP, καθώς μπορεί να ήταν σε θέση να πραγματοποιήσει μια επισκευή με του φίλου σας δίσκο XP.
Ως έχει σήμερα, θα πρέπει να ξεμπλέκω πράγματα. Καλύτερα θα ήταν μια νέα εγκατάσταση των XP, αλλά στην αρχή της εγκατάστασης, να διαγράψετε όλα τα υπάρχοντα διαμερίσματα, έτσι ώστε να μένουν μόνο με αδιάθετους χώρο. Προφανώς αυτό θα εξαφανίσουν τα HDD, οπότε κάτι θα πρέπει να διατηρηθεί, θα πρέπει να υποστηρίζονται πρώτα. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| hey philthomas, ευχαριστώ για την πρότασή σας. Πώς μπορώ να διαγράψω τα διαμερίσματα; Δεν θυμάμαι να βλέπουμε ότι ως επιλογή όταν παρεμβάλλονται τα XP δίσκο. I επανεγκατασταθούν XP & I φαίνεται να έχουν μόνο 1 παράδειγμα των XP στο D: Εκτός από τώρα το πρόβλημά μου είναι ότι D: είναι η προεπιλεγμένη διαμέρισμα & εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού i φορτία σε D: Ορισμένες λογισμικό μου επιτρέπει να καθοριστεί η κατανομή της στο C: αλλά annoyingly μου περισσότερο απαραίτητο λογισμικό φορτώνει αυτόματα σε Α: Οι προτάσεις; |
|
| |||
| |||
| hey philthomas, ευχαριστώ για την πρότασή σας. Πώς μπορώ να διαγράψω τα διαμερίσματα; Δεν θυμάμαι να βλέπουμε ότι ως επιλογή όταν παρεμβάλλονται τα XP δίσκο. I επανεγκατασταθούν XP & I φαίνεται να έχουν μόνο 1 παράδειγμα των XP στο D: Εκτός από τώρα το πρόβλημά μου είναι ότι D: είναι η προεπιλεγμένη διαμέρισμα & εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού i φορτία σε D: Ορισμένες λογισμικό μου επιτρέπει να καθοριστεί η κατανομή της στο C: αλλά annoyingly μου περισσότερο απαραίτητο λογισμικό φορτώνει αυτόματα σε Α: Οι προτάσεις;, |
|
| |||
| |||
| Κατά την εγκατάσταση των XP, μετά από την άδεια χρήσης, θα συναντήσετε αυτή την οθόνη: ![]() Στην περίπτωσή σας, θα δείτε όλα partititions, και έτσι πρέπει να επιλέξετε κάθε διαμέρισμα, ένα κάθε φορά και να χρησιμοποιούν το «Δ» commmand όπως αναφέρεται, για την άρση όλων αυτών. Όταν έχεις το δίσκο πίσω στο Διάστημα Unpartitioned, τότε μπορείτε να προχωρήσετε με μια νέα εγκατάσταση. HTH |
|
| |||
| |||
| Παρατηρώ τον τίτλο στην κορυφή του μπλε οθόνη σας έδειξε ότι είναι επικεφαλής XP Professional. Θα σας λύση την εργασία με XP Home |
|
| |||
| |||
| Ναι ..... θα πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο. |