manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Daj mi Natrag Moja C: / / Drive!

Reply

Thread Tools
Old 15. lipnja 2009, 01:07
Novi član grupe

Default Daj mi Natrag Moja C: / / Drive!

Imam problem-PC Moj je tvrtke Compaq Presario. 1. To je moj PC i ja ga kupio oko 4-5 godina, kao što mi je potrebno osnovno računalo za naravno da želim učiniti.
Prošli tjedan, nakon što je USB kabel postaje odvojen od mog modema, ponovno podizanje sustava moj računalo spontano, nego bi samo pokretanje u "Safe Mode". Nakon brojnih pokušaja da ga ponovno pokrenete u normalnom načinu rada, i pomalo je metak i nakon zamjene modema USB kabel, odlučio je pokušati a 'destruktivno Ponovo'. Ja bih to učinio dva puta prije, tako da osim neugodnosti da biste ponovo instalirali većinu mojih programa, nije očekivao ikakvih problema.
Moj OS je 'Windows XP Home' i to je ugrađen tako da nije bilo WXP disk isporučuje s moj PC od strane dobavljača. Međutim, kada sam se aktivira 'System Restore' proces, on mi je rekao da se datoteke potrebne su više nije dostupna. Srećom, prijatelj mi je dao kopiju WXP Home neko vrijeme prije, tako da sam bio u mogućnosti to reinstalirati WXP & aktivirati koristeći moj potaknuće kod. Ovaj proces činiti se biti uspješan. Čini se sada ipak, da sam 2 kopije WXP Installer na moj [D:] drive, uzrokujući [D:] da biste poslali gore zastavu pripovijedao mi [D:] pogon je sada gotovo puna, što je najviše samo 3.42GB 's na [D:] pogon. [C:] pogon ima najviše 33.8GB 's. Ne samo da je tu problem of 2 kopije WXP na [D:] drive, a sve dodatne instalacije softvera se automatski postaviti na [D:] pogon. S obzirom da je [D:] pogon je tako mala, da je očito da to neće potrajati mnogo [ili bilo što drugo] na putu novim instalacijama. Moj modem je softver automatski učitavati sama na [D:] bez mene biti ponuđena mogućnost pregledavanja na [C:] kako ga instalirati bilo gdje drugdje.
Osim toga, "Dodaj & Ukloni programe 'samo pokazuje najnovija instalacija WXP & moj modem softvera. Nijedan od programa na [C:] navedeni su, unatoč još uvijek vidljivi u [C:] 's Program Files.
Početni izbornik prikazan na početku pokrenuti, nudi D: / / Windows XP ili C: / Windows XP kao opcija odabrati boot od (samo da komplicirati pitanjima), međutim, birajući [C:] opcijom izgleda da biti oštećen, jer je samo ponude razuđen vodova izvodi dijagonalno preko ekrana, a zatim boot proces restartuje u beskonacne petlje. The [D:] mogućnost je jedini koji će ići pravo do uspješnog čizma.
Je li netko dobio bilo koji ideja? Ja sam potpuno stumped & cijeniti svatko tko bi se konstruktivno pomoći.
Old 15. lipnja 2009, 02:17
Donatorska Grupa

To je šteta koju je otišao naprijed s novim instalacije XP, kao što svibanj su bili u mogućnosti da obavljaju popravak kod svog prijatelja XP Disk.
Kao što je to sada štandovi, morate dešifrirati stvari.

Vaš najbolji kladiti se će biti novi instalirati od XP, ali na pocetku instalacije, izbrišite sve postojeće particije, tako da su ostali sa samo nedodijeljeni prostor. Očito će to obrišite HDD, pa sve što je potrebno da bi se morate biti podupirač gore prvo.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 19. lipnja 2009, 19:30
Novi član grupe

hej philthomas,
Hvala na prijedlogu. Kako mogu obrisati particije? Ja ne vidim podsjetiti da kao opciju kad sam umetnuli XP disk.
Ja reinstalled XP & I izgleda da je samo 1 primjer od XP na D: Osim sad moj problem je u tome D: je zadana particiju i instalirati bilo koji softver i opterećenja u D: Neki softver dozvoljava mene to dodijeliti ga u C: ali moj annoyingly više vitalnih softver automatski učitava u D: Bilo koji sugestija?
Old 19. lipnja 2009, 19:32
Novi član grupe

hej philthomas,
Hvala na prijedlogu. Kako mogu obrisati particije? Ja ne vidim podsjetiti da kao opciju kad sam umetnuli XP disk.
Ja reinstalled XP & I izgleda da je samo 1 primjer od XP na D: Osim sad moj problem je u tome D: je zadana particiju i instalirati bilo koji softver i opterećenja u D: Neki softver dozvoljava mene to dodijeliti ga u C: ali moj annoyingly više vitalnih softver automatski učitava u D: Bilo koji sugestija?,
Old 20. lipnja 2009, 03:14
Donatorska Grupa

Kada instalirate XP, nakon licenciranja Ugovora, naići ćete ovaj zaslon:

U vašoj situaciji, ona će pokazati sve partititions, pa morate odabrati svaku particiju, jednu po jednu i koristiti 'D' commmand kako je navedeno, kako bi ih sve ukloniti.
Kada ste dobili natrag na pogon Unpartitioned prostor, onda možete nastaviti s svježu instalaciju.

HTH
Old 20. lipnja 2009, 03:45
Novi član grupe

JA obavijest zaglavlja na vrhu plavi ekran ti je pokazao da je na čelu XP Professional. Hoće li vaše rješenje rad sa XP Home
Old 20. lipnja 2009, 05:26
Donatorska Grupa

Yep ..... bi trebalo biti upravo to isto.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.