![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy probléma My PC egy Compaq Presario. Az én 1. PC & vettem kb 4-5 évvel ezelőtt, mint ahogy szükséges egy alap PC tanfolyam akartam csinálni. A múlt héten, miután az USB kábelen keresztül válik le a modemet, a számítógép újraindítása spontán, de ez csak a kezdete a "Safe Mode". Miután számos megpróbálja újraindítani a normál módban, én kicsit a golyó és a csere a modem USB-kábelt, úgy döntött, hogy megpróbálja a "pusztító Újraindítás". Én ezt megelőzően kétszer, így nem a kényelmetlenséget annak újratelepítéséhez legtöbb my szoftver, nem számítottam semmilyen problémát. Saját operációs rendszer a "Windows XP Home" és ez be van ágyazva, így nem volt WXP lemezt szállított PC-én az eladó. Azonban, mikor aktiválódik a "Rendszer-visszaállítás" folyamat, azt mondta nekem, hogy a szükséges fájlok már nem elérhető. Szerencsére a barátom volt, adott nekem egy példányt WXP Home jó ideje, így tudtam újratelepítéséhez WXP & aktíválni segítségével saját aktivációs kódot. Ez a folyamat úgy tűnt, hogy sikeres legyen. Úgy tűnik, most azonban, hogy nekem van 2 példányban WXP telepítette a [D:] meghajtó, ami [D:] küldjön egy zászló mondani, én [D:] meghajtó már szinte teljes, mivel a maximális csak 3.42GB van a [D:] meghajtót. [C:] meghajtón van egy maximum 33.8GB "S. Nem csak ott van a probléma a 2 példányban WXP a [D:] meghajtót, de semmilyen további szoftver berendezések automatikusan helyezni [D:] meghajtóba. Tekintettel arra, hogy a [D:] meghajtó igen kicsi, akkor nyilvánvaló, hogy nem sokkal [vagy bármi mást] azon a módon, az új létesítmények. Saját modem szoftver automatikusan betöltődik magát [D:] nem nekem kell megadni a lehetőséget, hogy a böngészés [C:] telepíteni máshol. Ezen túlmenően "Add & Remove Programs" csak azt mutatja, a legutóbbi telepítése WXP & my modem szoftvert. Nincs a programok [C:] sorolja, annak ellenére, hogy még mindig látható [C:] 's Program Files. A Start menü elején induló kínál D: / / Windows XP vagy a C: / / Windows XP opciókat választhatja indítani (csak hogy bonyolít), azonban kiválasztásában [C:] opciót, úgy tűnik, sérült, mivel csak kínál szaggatott vonal fut átlósan a képernyőn, majd a boot folyamat újraindul egy végtelen hurok. A [D:] opciót az egyetlen, ami megy keresztül, hogy a sikeres indítás. Has anyone got any ideas? Én teljesen stumped & méltányolná bárkinek konstruktív segítséget. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A kár akkor ment előre, egy új, az XP telepítéséhez, mivel lehet, hogy végezzék el a javítást a barátjának XP lemezt.
A jelenlegi állapotban, el kell megfejt dolgokat. A legjobb fogadás lenne egy új, az XP-install, de az elején a telepítés, törölje az összes létező partíciót, így maradt csak osztott térben. Természetesen ez törölje a HDD, tehát semmi szükség van, hogy kell majd fel először. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| hé philthomas, Köszönjük a javaslatot. Hogyan tudom törölni a partíciót? Nem emlékszem, amikor látta, hogy az a lehetőség, amikor beilleszteni az XP lemezt. Én újratelepítendő XP és csak úgy 1 példány XP a D: Kivéve most az én problémám az, hogy a D: az alapértelmezett partíció és bármilyen szoftvert telepíteni betölti a D: Néhány szoftver lehetővé teszi, hogy nekem ez a C: de én bosszantóan több létfontosságú szoftver automatikusan betölti a D: Any suggestions? |
|
| |||
| |||
| hé philthomas, Köszönjük a javaslatot. Hogyan tudom törölni a partíciót? Nem emlékszem, amikor látta, hogy az a lehetőség, amikor beilleszteni az XP lemezt. Én újratelepítendő XP és csak úgy 1 példány XP a D: Kivéve most az én problémám az, hogy a D: az alapértelmezett partíció és bármilyen szoftvert telepíteni betölti a D: Néhány szoftver lehetővé teszi, hogy nekem ez a C: de én bosszantóan több létfontosságú szoftver automatikusan betölti a D: Any suggestions?, |
|
| |||
| |||
| Ha az XP, a licenciaszerződés, akkor ez a találkozás képernyőn: ![]() Az a helyzet, akkor az összes partititions, így ki kell választania minden partíciót, egy olyan időpontban, és a "D" commmand mint azt, hogy eltávolítsa őket. Ha megvan a meghajtó vissza Unpartitioned Tér, akkor majd egy friss telepítés. HTH |
|
| |||
| |||
| Úgy vettem észre, a cím az oldal tetején a kék képernyő meg azt mutatta, hogy az élén XP Professional. Will a megoldást dolgoznak XP Home |
|
| |||
| |||
| Igen ..... pontosan meg kell egyezniük. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Merevlemez hajlandó lemondani adatok ... | loganair | Drives & Removable Media | 1 | 3. június 2009 14:41 |
| Tryed felvenni második merevlemezt, biztonsági másolatot készíteni fájlok | mangler181 | Drives & Removable Media | 2 | 11. november 2007 14:50 |
| XP telepítő a számítógép vissza az új merevlemezt | Omer | A Windows operációs rendszerek | 9 | 2. augusztus 2007 02:35 |
| Merevlemez back-up | Nell | Drives & Removable Media | 2 | 2. július 2007 03:31 |
| Merevlemez javaslatára - Add nekem a legjobb! | Elite Techs | Általános fémáru Chat | 4 | 21. Szeptember 2006 06:56 |
| Téma eszközök | |
| |