פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

תן לי בחזרה שלי C: / / סע!

Reply

שרשרת כלים
Old 15 יוני 2009, 01:07
קבוצת חברות חדשות

Default תן לי בחזרה שלי C: / / סע!

יש לי בעיות, המחשב שלי הוא Compaq Presario. זה המחשב שלי 1 & קניתי אותו בערך לפני 4-5 שנים, כמו שאני צריכה בסיסיים עבור המחשב קורס אני רוצה לעשות.
בשבוע שעבר, בעקבות כבל USB להפוך את המודם שלי מ מנותק, המחשב שלי rebooted ספונטני, אלא רק להתחיל ב 'מצב בטוח'. לאחר ניסיונות רבים כדי לאתחל לתוך מצב רגיל, נשכתי את הכדור & בעקבות החלפה של המודם כבל USB, החליט לנסות א 'הרסנית הפעל מחדש'. אני מעוניין לעשות את זה פעמיים לפני, אחר כך יותר על אי הנוחות של צורך להתקין מחדש את התוכנה של רוב, לא היה מצפה כל בעיה.
מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP Home '& זה מוטבע כך שאין WXP הדיסק שסופק עם המחשב שלי על ידי הספק. עם זאת, כאשר אני הפעילו את 'שחזור המערכת' תהליך, הוא אמר לי שיש את הקבצים הדרושים כבר לא זמינה. למרבה המזל היה חבר נתן לי עותק של WXP הבית לפני זמן מה, כך שאני יכול להתקין מחדש WXP & להפעיל אותה בעזרת קוד ההפעלה שלי. תהליך זה נראה מוצלח. אך כעת נראה, כי יש לי 2 עותקים של WXP התקין שלי [D:] כונן גרם [D:] כדי להזניק דגל שלי אומר לי [D:] הכונן הוא עכשיו כמעט מלא, כאשר יש לכל היותר רק 3.42GB זה ב [D:] הכונן. [C:] כונן יש מקסימום של 33.8GB 'ס הוא לא רק שם את הבעיה של 2 עותקים של WXP ב [D:] הכונן, אך כל עוד התקנות תוכנה באופן אוטומטי על [D:] הכונן. בהתחשב בעובדה [D:] כונן כל כך קטן, זה ברור כי הוא לא לוקח הרבה [או כל דבר אחר] על דרך של התקנות החדשות. התוכנה של המודם שלי נטען באופן אוטומטי על עצמו [D:] בלי להיות נתון לי את האפשרות לדפדף [C:] כדי להתקין את זה בכל מקום אחר.
בנוסף, 'הוסף & הסרה של תוכניות' מציג רק את ההתקנה האחרונה של WXP & התוכנה של המודם שלי. אף אחת מהתוכניות ב [C:] הם רשומים, למרות היותו עדיין גלויים ב [C:] זה Program Files.
תפריט התחל המוצג בתחילת להתחלה, מציע D: / /-Windows XP או C: / /-Windows XP כאפשרויות לבחור מתוך אתחול (רק כדי לסבך עניינים), עם זאת, בחירת [C:] אפשרות נראה לצאת לתרבות רעה, רק משום שהוא מציע מחורץ קווים רצים באלכסון לרוחב המסך, לאחר מכן את תהליך האתחול מחדש של לולאה אינסופית. ב [D:] היא האפשרות היחידה שבה נלך ימינה דרך מוצלחת האתחול.
מישהו יש לך רעיונות? אני לגמרי stumped & מעריכים מישהו היה בונה של סיוע.
Old 15 יוני 2009, 02:17
קבוצת תורמים

זוהי הלכת רחמים קדימה חדשה של להתקין XP, כפי שאתה יכול להיות מסוגלים לבצע תיקון של החבר שלך עם דיסק XP.
כפי שהוא עומד עכשיו, אתה צריך לפענח את הדברים.

הפתרון הטוב ביותר יהיה להתקין חדשה של XP, אך בתחילת ההתקנה, למחוק את כל המחיצות הקיימות, אז אתה נותר רק עם unallocated שטח. ללא ספק זה יהיה לנגב את HDD, לכן כל דבר שאתה צריך לשמור יצטרכו להיות מגובים הראשון.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 19 יוני 2009, 19:30
קבוצת חברות חדשות

היי philthomas,
תודה על ההצעה שלך. איך אני מוחק את המחיצות? אני לא זוכר לראות את זה כאפשרות כשאני הוכנס דיסק של XP.
אני מחדש XP & אני רק נראה שיהיה 1 מופע של XP ב D: חוץ עכשיו הבעיה שלי היא D: ברירת המחדל היא המחיצה & להתקין תוכנה כלשהי אני טוען לתוך D: יש לי תוכנה מאפשר להקצות אותו ל-C: אבל annoyingly שלי יותר חיוני התוכנה באופן אוטומטי לתוך המון D: כל הצעה?
Old 19 יוני 2009, 19:32
קבוצת חברות חדשות

היי philthomas,
תודה על ההצעה שלך. איך אני מוחק את המחיצות? אני לא זוכר לראות את זה כאפשרות כשאני הוכנס דיסק של XP.
אני מחדש XP & אני רק נראה שיהיה 1 מופע של XP ב D: חוץ עכשיו הבעיה שלי היא D: ברירת המחדל היא המחיצה & להתקין תוכנה כלשהי אני טוען לתוך D: יש לי תוכנה מאפשר להקצות אותו ל-C: אבל annoyingly שלי יותר חיוני התוכנה באופן אוטומטי לתוך המון D: כל הצעה?,
Old 20 יוני 2009, 03:14
קבוצת תורמים

כאשר מתקינים XP, לאחר הסכם הרישוי, תוכלו להיתקל מסך זה:

המצב שלך, הוא יציג את כל partititions, אז אתה צריך לבחור כל מחיצה, אחד בכל פעם ולהשתמש בו 'ד' commmand כאמור, על מנת להסיר את כולם.
כאשר יש לך את הכונן לראש Unpartitioned שטח, לאחר מכן, תוכל להמשיך עם ההתקנה של טרי.

HTH
Old 20 יוני 2009, 03:45
קבוצת חברות חדשות

אני מבחין הכותרת בחלק העליון של מסך כחול הראה לך את זה כי הוא בראש XP Professional. האם הפתרון שלך עובד עם XP Home
Old 20 יוני 2009, 05:26
קבוצת תורמים

כן ..... יש בדיוק את אותו הדבר.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.