![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu problema Mano kompiuteris Compaq Presario. It's my 1. PC & nusipirkau tai apie 4-5 metų senumo, kaip man reikia pagrindiniame PC, žinoma, aš norėjau padaryti. Praeitą savaitę, po USB kabelis nukrenta nuo mano modemo, kompiuterio spontaniškai paleisti, bet tai tik pradžia "Safe Mode". Po daugybės bandymų paleisti į normalų darbo režimą, aš šiek tiek kulka ir po modemo USB kabelio pakeitimas, nusprendė pabandyti "Sausoji Restart". Aš tai padarė du kartus prieš tai, išskyrus dėl įdiegti daugelyje savo programinę įrangą nepatogumų, buvo nesitiki jokių problemų. Mano OS yra "Windows XP Home", ir ji yra nematomas taip nebuvo WXP diskas pateikiamas su mano PC pardavėjo. Tačiau, kai aš aktyvuota "System Restore" procesą, tai man pasakė, kad failai reikalingi nebebuvo galima. Laimei draugas davė man WXP Home kopija jau seniai, todėl galėjau iš naujo WXP & aktyvuoti naudodami savo aktyvavimo kodą. Šis procesas, atrodo, sėkmingai. Atrodo, dabar nors, kad turiu 2 egzempliorius WXP įdiegta mano [D:] pavara, sukelianti [D:] siųsti iki vėliava sako man [D:] pavara yra dabar beveik visas, nes yra daugiau kaip tik 3.42GB 's [D:] pavara. [C:] diskas yra iš 33.8GB maksimalų s. Ne tik yra 2 kopijos WXP problema [D:] pavara, bet jokių papildomų įrenginių programinę įrangą, automatiškai pateikiami į [D:] pavara. Atsižvelgiant į tai, kad [D:] pavara yra toks mažas, tai akivaizdu, kad jis nebus daug [ar kas nors kitas] atsižvelgiant į naujus įrenginius būdu. Mano modemo programinė įranga automatiškai įkeliami pati [D] be manęs buvo suteikta galimybė naršyti [C:] jį įdiegti niekur variantą. Be to, "& Pridėti / šalinti programas", rodo tik naujausius įrengimas WXP & My modemo programinės įrangos. Nė viena iš programų [C:] yra išvardytos, nepaisant to, vis dar pastebimi [C:] 's Program Files. Start meniu rodomas pradžios iki pradžios, pasiūlymai D: / / "Windows XP" arba "C: / Windows XP galimybių pasirinkti, kaip paleisti iš (tik komplikuoti klausimai), tačiau renkantis [C:] variantas atrodo būti sugadintas, nes jis tik suteikia Jagged linijų eksploatavimo įstrižai ekraną, tada įkrovos procesas paleidžiamas į begalinį ciklą. [D] variantas yra tik vienas, kuris bus dešinėje iki pat sėkmingai paleisti. Has anyone got any ideas? Aš visiškai stumped ir būtume dėkingi visiems, konstrukcinės pagalba. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai gaila Jūs patekote į priekį su nauja įdiegti XP, nes jums gali galėjusi atlikti remonto su savo draugo XP disko.
Kokia ji yra dabar, jums reikia Rozszyfrować dalykų. Geriausia būtų naują įdiegti XP, bet ne iš diegimo pradžioje, i ¹ trinti visus esamus skirsnius, todėl Jums belieka tik su nepaskirstytą erdvėje. Akivaizdu, kad tai bus wipe HDD, todėl viską, ką reikia saugoti turės būti paremta pirma. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Hey philthomas, Ačiū už sugaištą laiką. Kaip ištrinti skirsnius? Nepamenu, kad pamatyti, kaip alternatyva, kai aš Įrašytas XP disko. Aš iš naujo XP, ir aš tik atrodo, kad jau 1 instancijos XP "D: Išskyrus dabar mano problema yra ta, kad D: numatytasis disko ir bet kokią programinę įrangą įdiegti krovinius į D: Kai kurios programos leidžia man perduoti jį į C:, tačiau mano annoyingly daugiau svarbi programinė įranga automatiškai įkelia į D: Any suggestions? |
|
| |||
| |||
| Hey philthomas, Ačiū už sugaištą laiką. Kaip ištrinti skirsnius? Nepamenu, kad pamatyti, kaip alternatyva, kai aš Įrašytas XP disko. Aš iš naujo XP, ir aš tik atrodo, kad jau 1 instancijos XP "D: Išskyrus dabar mano problema yra ta, kad D: numatytasis disko ir bet kokią programinę įrangą įdiegti krovinius į D: Kai kurios programos leidžia man perduoti jį į C:, tačiau mano annoyingly daugiau svarbi programinė įranga automatiškai įkelia į D: Any suggestions?, |
|
| |||
| |||
| Kai įdiegsite XP, po licencijavimo sutarties sąlygas, Jūs iškils šis ekranas: ![]() Į savo situaciją, ji parodys visą partititions, todėl jums reikia pasirinkti kiekvienai disko, vienu metu naudoti ir "D" commmand kaip nurodyta, kad pašalinti juos visus. Kai jūs turite vairuoti Atgal į Unpartitioned kosmoso, galite tęsti šviežios įdiegti. HTH |
|
| |||
| |||
| Aš pastebėjau, antraštė ir mėlynas ekranas jums parodė, kad ji vadovauja XP Professional viršuje. Ar jūsų sprendimą dirbti su XP Home |
|
| |||
| |||
| Yep ..... Turėtų būti tiksliai tokia pati. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kietasis diskas atsisako duoti daugiau duomenų ... | Loganair | Drives & Removable Media | 1 | 3 birželis 2009 14:41 |
| Tryed pridėti antrą kietąjį diską į atsargines failų | mangler181 | Drives & Removable Media | 2 | Lapkritis 11, 2007 14:50 |
| INSTAL XP iš kompiuterio atgal į viršų į naują kietąjį diską | Omer | Windows "operacinės sistemos | 9 | 2 rugpjūtis 2007 02:35 |
| Kietasis diskas Atgal į viršų | Nell | Drives & Removable Media | 2 | 2 liepa 2007 03:31 |
| Kietasis diskas pasiūlymas - duoti man geriausias! | Elite techs | General Hardware Chat | 4 | 21 rugsėjis 2006 06:56 |
| Temos įrankiai | |
| |