![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir problēma-Mans dators ir Compaq Presario. Tā ir mana 1. PC & i pirkusi apmēram 4-5 gadus atpakaļ, jo man vajadzēja pamata datoru Protams, es gribēju darīt. Pagājušajā nedēļā pēc USB kabeļa atdalās no manas modēmu, datoru spontāni atsāknēšanas, bet tikai sākums "Safe Mode". Pēc daudziem mēģinājumiem atsāknēšana vērā normālā režīmā, i bit & aizzīme šādu aizstāšanu modema USB kabeli, nolemts "destruktīvā Restart". I'd izdarījusi divas reizes, pirms to nav neērtībām, pārinstalēt lielākā daļa manu programmatūras nebija gaidījis kādas problēmas. Mana OS ir "Windows XP Home" un tas ir iestrādāts tā nebija WXP disks piegādā kopā ar datoru, ko pārdevējs. Taču, kad es aktivizēts "System Restore" procesu, tad man teica, ka faili vajadzīgi vairs nebija pieejami. Par laimi draugs bija devis man kopiju WXP Home kādu laiku atpakaļ, tāpēc man bija iespēja pārinstalēt WXP un aktivizēt to, izmantojot savu aktivizācijas kodu. Šis process, šķiet, ir veiksmīga. Šķiet, ka tagad gan, ka man ir 2 kopijas WXP uzstādīta uz mana [D:] piedziņa, izraisot [D:] sūtīt līdz karogu man saki mana [D:] disks tagad ir gandrīz pilna, jo ir ne vairāk kā tikai 3.42GB 's par [D:] drive. [C:] piedziņa ir maksimāli 33.8GB 's. Ne tikai tur un 2 kopijas WXP problēmu [D:] piedziņa, bet uz visiem papildu programmatūru instalācijas tiek automātiski novietota uz [D:] drive. Ņemot vērā, ka [D:] disks ir tik mazs, tas ir skaidrs, ka tas nebūs nepieciešams daudz vairāk [vai kaut kas cits], kas kā jaunu iekārtu. Mana modema programmatūras automātiski ielādes sevi [D:] bez man tiek dota iespēja pārlūkojot [C:], lai uzstādītu to nekur citur. Turklāt "Pievienot & Remove Programs 'tikai parāda jaunākās uzstādīšanu WXP & my modema programmatūras. Neviens par programmu [C:] ir uzskaitīti, neskatoties uz joprojām redzama [C:] 's Program Files. Start menu parādītas sākumā uzsākšanas piedāvā D: / / Windows XP vai C: / / Windows XP kā iespējas izvēlēties boot no (tikai sarežģīt jautājumiem), tomēr, izvēloties [C:] variants šķiet ir bojāts, jo tā tikai piedāvā robains līniju ekspluatācijas diagonāli pa ekrānu, tad boot procesa restartēts ar nebeidzamu cilpu. [D:] risinājums ir tikai viens, kas dosies tiesības līdz veiksmīgs boot. Vai kāds got any ideas? Es esmu pilnīgi stumped & labprāt ikvienam konstruktīvo palīdzību. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir žēl jums gāja uz priekšu ar jaunu instalēt XP, kā jūs būtu varējušas veikt remontu Jūsu drauga XP diska.
Kā tas ir šodien, jums nepieciešams atšifrēt lietām. Jūsu labākais bet būs jauna instalēt XP, bet sākumā uzstādīšana, izdzēst visas esošās starpsienas, tāpēc jums ir palicis tikai nesadalītu telpu. Acīmredzot tas noslaucīt HDD, lai visu, kas jums nepieciešama, lai saglabātu būs jāatbalsta pirmkārt. Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| hey philthomas, Thanks for your suggestion. Kā es varu izdzēst starpsienas? Es neatceros redzēt, ka iespēja, kad es ievietota XP disku. Es pārinstalēta, XP & i tikai šķietami ir 1 gadījums XP D: Izņemot tagad mana problēma ir tā, ka D: ir noklusējuma nodalījums & jebkādu programmatūru instalēt slodzēm stājas D: Daži programmatūras ļauj man tas jāsadala uz C: bet kaitinoši mani svarīgāk programmatūra automātiski slodzēm stājas D: Any suggestions? |
|
| |||
| |||
| hey philthomas, Thanks for your suggestion. Kā es varu izdzēst starpsienas? Es neatceros redzēt, ka iespēja, kad es ievietota XP disku. Es pārinstalēta, XP & i tikai šķietami ir 1 gadījums XP D: Izņemot tagad mana problēma ir tā, ka D: ir noklusējuma nodalījums & jebkādu programmatūru instalēt slodzēm stājas D: Daži programmatūras ļauj man tas jāsadala uz C: bet kaitinoši mani svarīgāk programmatūra automātiski slodzēm stājas D: Any suggestions?, |
|
| |||
| |||
| , Instalējot XP, pēc licences līgums, tu sastapsies šis ekrāns: ![]() Tavā situācijā, tas parāda visu partititions, tāpēc Jums jāizvēlas viena partition, viena laika un "D" commmand kā tas norādīts, lai likvidētu tos visus. Kad esat ieguvuši disku atpakaļ Unpartitioned Space, tad varat uzsākt jaunu instalēt. HTH |
|
| |||
| |||
| Es ievēroju virsrakstu augšā zilā ekrāna jums parādīja, ka tā virsraksts ir XP Professional. Vai Jūsu risinājums darbam ar XP Home |
|
| |||
| |||
| Yep ..... būtu tieši tāds pats. |