![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám problém-môj počítač je Compaq Presario. Je to môj 1. PC a kúpil som ho asi 4-5 rokmi, keď som potrebovala pre základné PC kurz som chcel robiť. Minulý týždeň, po USB kábla stále oddelené od môjho modem, môj PC samovoľne restartoval, ale bude potrebné začať v 'Núdzový režim'. Po mnohých pokusoch o reštarte do normálneho režimu, aj bit náboj & po výmene modemu USB kábel, rozhodol pokus a 'Deštrukčné Restart'. Já bych to urobil dvakrát predtým, takže okrem nepohodlia musieť preinštalovať väčšina mojich softvér bol nečakal žiadne problémy. Môj OS je 'Windows XP Home' & je vstavaný takže nebolo WXP disk dodáva s počítačmi, ktoré predajcu. Avšak, aj keď zaktivovať 'Obnovenie systému' proces, to mi povedal, že požadované súbory už nie sú k dispozícii. Našťastie priateľ dal mi kópiu WXP Domov pred nejakým časom, tak som bol schopný preinštalovanie WXP & aktivovať pomocou vlastnej aktivačný kód. Tento proces sa zdal byť úspešný. Zdá sa, teraz však, že mám 2 výtlačky WXP nainštalované na môj [D:] mechaniku, ktorá je príčinou [D:] posielať až vlajky říkal mi môj [D:] jednotka je teraz prakticky plné, pretože je maximálne len +3,42 gigabajt 's o [D:] disku. [C:] disku je maximálne 33.8GB 's. Nielenže je tu problém 2 kópie WXP na [D:] disku, ale žiadne ďalšie softvérové vybavenie, sa automaticky umiestni na [D:] disku. Vzhľadom k tomu, že [D:] jednotka je tak malá, je to zrejmé, že to nebude trvať moc [alebo čokoľvek iného] v ceste nových zariadení. Môj modem softvéru automaticky nahrá samo o [D:], bez toho, aby mi bola daná možnosť prehliadanie na [C:] inštalovať ho nikde inde. Okrem toho, 'Pridať & odstrániť programy' iba ukazuje posledný inštaláciu WXP & modem softvérový. Ani jeden z programov, na [C:], sú uvedené, aj keď ešte stále vidieť v [C:] 's Program Files. Štart menu zobrazené na začiatku spustenia ponúka D: / / Windows XP alebo C: / / Windows XP as možnosťou zvoliť boot z (len skomplikovať veciach), však výber [C:] Zdá sa, že voľba byť poškodený, pretože ponúka len zubaté línie beží šikmo cez obrazovku, potom so zavádzaním restartuje v nekonečnej slučke. V [D:] voľba je jediná, ktorá sa bude až po úspešnom štarte. Niekto má nejaké názory? Som úplne pne & ocenia niekto to konštruktívnu pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to škoda, ste šel napřed s novú inštaláciu XP, ako ste možno boli schopní vykonávať opravu s kamarátom na XP Disk.
Vzhľadom k tomu, že teraz budete musieť vyriešiť veci. Najlepšie bude, keď bude nové inštaláciu XP, ale na začiatku inštalácie, odstrániť všetky existujúce oddiely, takže sú ponechané iba nepridelené miesto. Pochopitelně to bude utierať HDD, takže nič, čo potrebujete udržať, budú musieť byť zálohované prvý. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| hej philthomas, Vďaka za váš podnet. Ako odstrániť oddiely? Nechcem, pripomenúť, že vidí ako jednu z možností, kedy som vložil XP disk. Jsem přeinstalovat XP & i len zdá, že 1 inštanciu XP D: S výnimkou teraz môj problém spočíva v tom, že D: je predvolená oblasť & akýkoľvek softvér nainštalovať i zaťaženie do D: Niektoré softvér mi umožňuje rozdeliť ho na C:, ale protivná moje Ďalší dôležitý softvér automaticky načíta do D: Všetky návrhy? |
|
| |||
| |||
| hej philthomas, Vďaka za váš podnet. Ako odstrániť oddiely? Nechcem, pripomenúť, že vidí ako jednu z možností, kedy som vložil XP disk. Jsem přeinstalovat XP & i len zdá, že 1 inštanciu XP D: S výnimkou teraz môj problém spočíva v tom, že D: je predvolená oblasť & akýkoľvek softvér nainštalovať i zaťaženie do D: Niektoré softvér mi umožňuje rozdeliť ho na C:, ale protivná moje Ďalší dôležitý softvér automaticky načíta do D: Všetky pripomienky?, |
|
| |||
| |||
| Pri inštalácii XP, po licenčnú dohodu, bude k tomuto obrazovky: ![]() Vo vašej situácii sa bude zobrazovať všetky partititions, takže si musíte vybrať každú oblasť, jeden po druhom a použiť 'D' commmand ako je uvedené, pre odstránenie všetkých. Keď máš na jednotku späť do neprideleného Vesmír, môžete pokračovať s novou inštaláciou. HTH |
|
| |||
| |||
| aj oznámenie na okruh v hornej časti modrá obrazovka vám ukázal, že je v čele XP Professional. Vaše riešenie práce s XP Home |
|
| |||
| |||
| Jo ..... by mala byť úplne rovnaká. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pevný disk odmietne vzdať sa dáta ... | loganair | Drives & Removable Media | 1 | 3. júna 2009 14:41 |
| Tryed pridať druhý pevný disk na zálohovanie súborov | mangler181 | Drives & Removable Media | 2 | 11. novembra 2007 14:50 |
| Inštalácia XP z počítača zálohujte na nový pevný disk | Omer | Operačné systémy Windows | 9 | 2. augusta 2007 02:35 |
| Pevný disk späť-hore | Nell | Drives & Removable Media | 2 | 2. Júl 2007 03:31 |
| Pevný disk návrh - daj mi to najlepšie! | Elite technici | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 21. September 2006 06:56 |
| Thread Tools | |
| |