![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам проблем-ПЦ Мој је предузећа Цомпак Пресарио. 1. То је мој ПЦ и ја га купио око 4-5 година, као што ми је потребно основно рачунар за наравно да желим да урадите. Прошли викенд, након што је УСБ кабл постаје одвојен од мог модема, поновно подизање система мој рачунар спонтано, него би само покретање у "Сафе Моде". Након бројних покушаја да га поново покренете у нормалном начину рада, и помало је метак и након замене модема УСБ кабл, одлучио је пробати а 'деструктивно Поново'. Ја бих то учинио два пута пре, тако да осим непријатности да бисте поново инсталирали већину мојих програма, није очекивао икаквих проблема. Мој ОС је 'Уиндоус КСП Хоме' и то је уметнут тако да није било УКСП диск испоручује са мој ПЦ од стране добављача. Међутим, када сам се активира 'Сыстем Ресторе' процес, он ми је рекао да се датотеке потребне су више није доступна. Срећом, пријатељ ми је дао копију УКСП Хоме неко време пре, тако да сам био у могућности то наново УКСП & активирате помоћу мој активација код. Овај процес чинити се да буде успешан. Чини се сада ипак, да сам 2 копије УКСП инсталиран на мој [Д:] дриве, проузрочење [Д:] да бисте послали горе заставу приповиједао ми [Д:] погон је сада готово пуна, што је највише само 3.42ГБ 'с на [Д:] погон. [Ц:] погон има највише 33.8ГБ 'с. Не само да је ту проблем оф 2 копије УКСП на [Д:] дриве, а све додатне инсталације софтвера се аутоматски поставити на [Д:] погон. С обзиром да је [Д:] погон је тако мала, да је очигледно да то неће потрајати много [или било шта друго] на путу новим инсталацијама. Мој модем је софтвер аутоматски отпремати сама на [Д:] без мене бити понуђена могућност прегледања на [Ц:] како да га инсталирате било где другде. Осим тога, "Додај & Уклони програме 'само показује најновија инсталација УКСП & мој модем софтвера. Ниједан од програма на [Ц:] наведени су, упркос још увек видљиви у [Ц:] 'с Програм Филес. Почетни мени приказан на почетку покренути, нуди Д: / / Уиндоус КСП или Ц: / Уиндоус КСП као опција изаберете боот од (само да комплицирати питањима), међутим, бирајући [Ц:] опцијом изгледа да бити оштећен, јер је само понуде разуђен водова изводи дијагонално преко екрана, а затим боот процес рестартује у бесконацне петље. Тхе [Д:] могућност је једини који ће ићи право до успешног чизма. Да ли је неко добио било који идеја? Ја сам потпуно стумпед & цијенити свако ко би се конструктивно помоћи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је штета коју је отишао напријед с новим инсталације КСП, као што мај су били у могућности да обављају поправку код свог пријатеља КСП Диск.
Као што је то сада штандови, морате дешифрирати ствари. Ваш најбољи кладити се ће бити нови инсталирате од КСП, али на поцетку инсталације, избришите све постојеће партиције, тако да су остали са само недодијељени простор. Очито ће то Обришите ХДД, па све што је потребно да би се морате бити подупирач горе прво. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| хеј пхилтхомас, Хвала на предлогу. Како да избришете партиције? Ја не видим подсетити да као опцију кад сам уметнули КСП диск. Ја реинсталлед КСП & И изгледа да је само 1 пример од КСП на Д: Осим сад мој проблем је у томе Д: је подразумевана партицију и инсталирате било који софтвер и оптерећења у Д: Неки софтвер дозвољава мене за доделити га у Ц: али мој анноыинглы више виталних софтвер аутоматски учитава у Д: Било који сугестија? |
|
| |||
| |||
| хеј пхилтхомас, Хвала на предлогу. Како да избришете партиције? Ја не видим подсетити да као опцију кад сам уметнули КСП диск. Ја реинсталлед КСП & И изгледа да је само 1 пример од КСП на Д: Осим сад мој проблем је у томе Д: је подразумевана партицију и инсталирате било који софтвер и оптерећења у Д: Неки софтвер дозвољава мене за доделити га у Ц: али мој анноыинглы више виталних софтвер аутоматски учитава у Д: Било који сугестија?, |
|
| |||
| |||
| Када инсталирате КСП, након лиценцирања Уговора, наићи ћете овај екран: ![]() У вашој ситуацији, она ће показати све партититионс, па морате изабрати сваку партицију, једну по једну и да користи 'Д' цоммманд како је наведено, како би их све уклоните. Када сте добили назад на погон Унпартитионед простор, онда можете наставити са чисту инсталацију. ХТХ |
|
| |||
| |||
| ЈА обавештење заглавља на врху плави екран ти је показао да је на челу КСП Профессионал. Хоће ли ваше решење рад са КСП Хоме |
|
| |||
| |||
| Ыеп ..... би требало да буде управо то исто. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хард диск одбије одустати података ... | логанаир | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 3. јуна 2009 14:41 |
| Трыед додај у други тврди диск за безбедносно копирање датотека | манглер181 | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 11 новембар 2007 14:50 |
| Инсталација КСП од рачунара назад на нови тврди диск | Омер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 9 | 2 аугуст 2007 02:35 |
| Хард дриве бацк-уп | Нелле | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 2. јула 2007 03:31 |
| Хард диск предлог - дајте ми најбољи! | Елите Тецхс | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 21. Сеп 2006 06:56 |
| Тхреад Тоолс | |
| |