![]() |
|
| |||
| |||
| Bir sorunum var-My PC Compaq Presario olduğunu. Benim 1. PC & i yaklaşık 4-5 yıl önce satın's gibi bir ders i temel bilgisayar gerekli yapmak istedim. Geçen hafta, USB kablosu aşağıdaki benim modemi ayrılmış, benim bilgisayar kendiliğinden, yeniden başlatılması ama olma sadece 'de başlayacak Güvenli Mod. Sayısız girişimler, normal moduna yeniden başlatmanız sonra, biraz modem USB kablo yerine şu maddeyi ve, girişim kararı bir 'yıkıcı yeniden başlatın. Bu iki kez öncesine kadar benim yazılımların çoğu yeniden yüklemek zorunda kalmadan bir sıkıntı başka idi herhangi bir sorun bekliyor değil yapılır ediyorum. Benim OS 'Windows XP Home' ve bu böylece WXP disk satıcı tarafından benim PC ile birlikte oldu yerleştirilmiştir. Ancak, i 'Sistem Geri Yükleme' sürecinin etkinleştirilmesi, bu dosyaları gerekli artık mevcut olduğunu söyledi. Neyse ki bir arkadaşım bana bir süre önce, bu yüzden WXP yeniden yüklemenizi ve bu benim kendi etkinleştirme kodu kullanarak etkinleştirmek başardı WXP Home bir kopyasını vermiştir. Bu sürecin başarılı olması için görünüyordu. Bu gibi şimdi de, i WXP 2 kopya benim [D:] sürücü yüklü, [D neden:] bayrak bana kadar göndermek için var benim [D: burada bir maksimum] sürücü artık neredeyse tam bir sadece 3.42GB '[D:] sürücü var. [C:] sürücüsüne '33.8GB bir maksimum s var Sadece üzerinde WXP 2 kopyalarının sorunu [D:] sürücü, ancak herhangi bir yazılım yüklemeleri otomatik olarak yerleştirilir [D:] drive. O [D:] sürücünüz bunu, bu açık daha da çok çekmek won't [veya başka bir şey] yeni tesislerinin yolunda küçük Verilen. Benim Modemim yazılımı otomatik olarak [D kendi üzerinde yüklü:] yaz] herhangi bir yerde yüklemek için [C: tarayıcının seçeneği size olmadan. Ayrıca, '& Ekle Kaldır Programları sadece WXP ve benim Modem yazılımının en son yükleme gösterir. Ilgili programlar Yok [C:] listelenir hala görünür olma rağmen [C:] 'Program Files var. Başlangıç menüsünü başlamasından başında gösterilen, D sunar: / / Windows XP veya C: seçenek Önyükleme kadar (sadece) konularda karmaşık tercih için / / Windows XP, ancak [C seçerek:] seçeneği görünüyor , sadece pürüzlü sunar hatları çapraz ekran üzerinde, daha sonra çalışan bozulabilir sonsuz bir döngü içinde boot işlemini yeniden başlatır. The [D:] seçenek olarak tek hakkı ile başarılı bir önyükleme gitmek olacaktır. Herkesin bir fikrin var mı? Ben tamamen ve stumped pm kimsenin yapıcı destek için teşekkür ediyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gibi edilmiştir arkadaşınızın XP Diske bir onarım gerçekleştirmek mümkün olabilir Bu öncesinde yeni bir XP kurulumu sırasında yazık,'s.
Olarak artık standları, size ihtiyacınız deşifre şeyler. Yapabileceğiniz en iyi şey, yeni bir XP yüklemek ancak yükleme başında, bütün bölümleri silmek, bu nedenle, sadece ayrılmamış alan kalmadı olacaktır. Açıkçası bu, böylece devam etmek gerekir gereken şey HDD silmek olacaktır önce destek olmak için. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Hey philthomas, Öneriniz için teşekkürler. Nasıl bölümler silerim? Bu bir seçenek olarak i XP disk takılı görmek hatırlamak yoktur. Ben XP ve sadece D XP 1 örneği gibi görünüyorlar yeniden yüklenmesi: dışında şimdi sorun D: varsayılan bölüm ve tüm yazılım ben bir yük yüklemektir: Bazı yazılım yaz C için tahsis saglar ancak sinirlendirici benim D daha fazla hayati yazılım otomatik olarak yükler: Any suggestions? |
|
| |||
| |||
| Hey philthomas, Öneriniz için teşekkürler. Nasıl bölümler silerim? Bu bir seçenek olarak i XP disk takılı görmek hatırlamak yoktur. Ben XP ve sadece D XP 1 örneği gibi görünüyorlar yeniden yüklenmesi: dışında şimdi sorun D: varsayılan bölüm ve tüm yazılım ben bir yük yüklemektir: Bazı yazılım yaz C için tahsis saglar ancak sinirlendirici benim D daha fazla hayati yazılım otomatik olarak yükler: Any suggestions?, |
|
| |||
| |||
| Ne zaman, Lisans Anlaşması sonra XP yüklerseniz, bu ekran karşılaşma olacaktır: ![]() Durumunuzu, bu, bu nedenle, her bir bölümü, bir anda ve belirtildiği gibi, hepsini kaldırmak olarak 'D' commmand kullanmak seçmek için gereken bütün bölümleri gösterir. Ne zaman geri bölümlenmemiş alanı için sürücü var, daha sonra yeniden kurmak ile devam edebilirsiniz. HTH |
|
| |||
| |||
| I not onun XP kafalı olduğunu gösteren mavi ekranın üst başlığı. XP Home ile Will çözüm eser |
|
| |||
| |||
| Evet ..... aynı olmalıdır. |
![]() |
|
| Bookmarks |