![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є проблема-Мій комп'ютер Compaq Presario. Це моя 1 PC & я купив близько 4-5 років тому, коли я мав потребу в основному ПК для Звичайно, я хотів зробити. Минулого тижня, після кабелю USB стає відділятися від мого модему, мій комп'ютер мимоволі перезавантажена, а лише початок в "безпечному режимі. Після численних спроб перезавантаження в нормальному режимі, я зціпити & після заміни кабельного модему USB, вирішив спробувати 'руйнівним Перезавантаження. Я зробив це двічі, так що, крім незручностей повної переінсталяції більшість моїх програм, не чекаючи будь-яких проблем. Моя ОС 'Windows XP Home' & він вбудований так що диск не WXP поставляються з мого ПК продавцем. Однак, коли я активував процес 'Відновлення системи', він сказав мені, що файли, які необхідні були не доступні. На щастя, один дав мені копії WXP головну якийсь час назад, так що я зміг перевстановити WXP & активувати його, використовуючи свій код активації. Цей процес, як видається, успішно. Здається, зараз, хоча, що я 2 копії WXP встановлений на моєму [D:] Drive, викликаючи [D:], щоб відправити до прапора каже мені мій [D:] Drive зараз практично повністю, як є максимум тільки 3.42GB 'S на [диск:] дисків. [C:] Drive має максимум 33.8GB 's. Тут є не тільки проблема 2 копії WXP на [диск:] жорсткому диску, але будь-які подальші установок ПЗ автоматично поміщаються на [диск:] дисків. Враховуючи, що [D:] Drive настільки малий, очевидно, що він не буде займати багато [або що-небудь ще] в шляху впровадження нових установок. У мене модем програмне забезпечення автоматично завантажені на самому [D:] без мене бути надана можливість перегляду в [C:], щоб встановити його в іншому місці. Крім того, "Додати & Видалити Програми" показує тільки саме останнє установка WXP & Software Мій модему. Жодна з програм на [C:] перераховані, незважаючи на ще видимий в [C:] 'S Program Files. Меню "Пуск" показали на початку запуску, пропонує D: / / Windows XP або C: / / Windows XP як варіанти вибору при завантаженні (тільки ускладнити ситуацію), але вибір [C:] варіант видається бути пошкоджений, як це пропонує тільки зубчастими лініями, що проходять по діагоналі екрану, то процес завантаження перезапускається в нескінченний цикл. [D:]: варіант є єдиним, який буде йти напролом до успішної завантаженні. Хто-небудь є будь-яка ідея? Я повністю тупик & хотіла б отримати конструктивну сторонньої допомоги. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шкода, ви пішли вперед з новою установкою XP, як ви змогли провести ремонт з XP диск вашого друга.
У його нинішньому вигляді, потрібно розшифровувати речей. Краще б нову установку XP, але на початку встановлення, видалення всіх існуючих розділів, так що вам залишилося тільки незайняте простір. Очевидно, що це призведе до зникнення жорсткого диска, тому все, що вам потрібно тримати необхідно буде резервна копія першого. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Ей philthomas, Спасибі за Вашу пропозицію. Як видаляти розділи? Я не пам'ятаю, бачачи, що в якості варіанту, коли я вставив диска XP. Я перевстановить XP & I мабуть, тільки 1 екземпляр XP на D: Якщо тепер моя проблема в тому, що роботи: це розділ за замовчуванням & будь-яке програмне забезпечення та встановлення навантажень в D: Деяке програмне забезпечення дозволяє мені передати його на C:, але прикро, моя більш важливе значення Автоматично завантажує в D: Будь-які пропозиції? |
|
| |||
| |||
| Ей philthomas, Спасибі за Вашу пропозицію. Як видаляти розділи? Я не пам'ятаю, бачачи, що в якості варіанту, коли я вставив диска XP. Я перевстановить XP & I мабуть, тільки 1 екземпляр XP на D: Якщо тепер моя проблема в тому, що роботи: це розділ за замовчуванням & будь-яке програмне забезпечення та встановлення навантажень в D: Деяке програмне забезпечення дозволяє мені передати його на C:, але прикро, моя більш важливе значення Автоматично завантажує в D: Будь-які пропозиції?, |
|
| |||
| |||
| При установці XP, після ліцензійної угоди, ви зустрінете таке вікно: ![]() У вашій ситуації, він буде показувати всі partititions, тому ви повинні кожного розділу, по одному за раз і використовувати 'введенні команди D ", як заявила, щоб видалити їх все. Якщо у вас є диск назад в розділеного простору, ви можете приступити до установки свіжої. HTH |
|
| |||
| |||
| Я помітив, заголовком у верхній частині синього екрану ви показали, що він очолював XP Professional. Чи буде ваше рішення працювати з XP Home |
|
| |||
| |||
| Так ..... повинна бути точно такий же. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Жорсткий диск не хоче відмовлятися від даних ... | Loganair | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 3 червня 2009 14:41 |
| Tryed додати другий жорсткий диск для резервного копіювання файлів | mangler181 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 11 листопада 2007 14:50 |
| Instal XP з комп'ютера резервну копію на новому жорсткому диску | Омер | Операційні системи Windows | 9 | 2 серпня 2007 02:35 |
| Жорсткий диск резервну | Неллі | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 2 липня 2007 03:31 |
| Жорсткий диск пропозиція - дати мені найкращий! | Елітні Techs | Генеральний обладнання чат | 4 | 21 вересня 2006 06:56 |
| Різьба Інструменти | |
| |