![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| За един много добър performanc операционни системи, работещи в неговата най-добре, в случай че използването на процесора е висока? Какво ще кажеш за паметта? Моят стар компютър натоварването на процесора е много високо в своята 50 - 60% е и в основата дяволите правеше много шум, тиктака звуци през цялото време (предполагам му правите много Пейджинг защото на 1GB RAM го използват за да са) Но .. Сега моята нова на натоварването на процесора е само около 1% и съм искал ... плюс база не се прави много шум (infact много тиха!)Наздравици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като стария бе overworked и нова underworked.
| |||
| |||
| Да бе, че това, което е потенциално мисленето там. Но това е само началото на мен играя си с новия си един (Както казах в другата ми конци ..) |
|
| |||
| |||
| Се връща към темата тук, е лошо / опасни за системата, да бъде underworked? |
|
| |||
| |||
| Не, радвам се, че имате мощен компютър. : D |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Висока памет с Internet Explorer | shenfei | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 1-во Юни 2009 14:23 |
| Помощ! Не Работа След System Restore | scottfrp | Общи Софтуер Чат | 12 | 4 май 2009 г. 11:57 |
| Системата ми е достатъчно добър? | MystikalDawn | Общи Хардуер Чат | 6 | 23rd Nov 2008 08:50 |
| Svchost.exe вървят много високо в Памет ползване | craiig | Windows операционни системи | 3 | 28 април 2008 06:30 |
| Висока натоварването на процесора, когато бездейства | Axegrinder | Процесори, дънни платки & RAM | 21 | 13 Сеп 2007 13:39 |
| Нишка Инструменти | |
| |