![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Už labai gerą performanc Operacinė sistema dirba savo geriausius, CPU naudojimas turėtų būti didelis? Ką apie atminties? Mano senojo kompiuterio procesoriaus naudojimas buvo labai didelis jo 50 - 60% 'ai, ir pagrindas buvo padaryti pragarą daug triukšmo, pažymint skamba visą laiką (tarkime, jos daro daug ieškai, nes 1GB RAM jis naudojamas buvo) Bet .. Dabar mano naują savo CPU naudojimas yra tik apie 1% ir esu kaip ... plius bazės neduoda jokių daug triukšmo (infact daug tyliau!)Į sveikatą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip ir senas buvo perkrautas ir nauja underworked.
| |||
| |||
| Yep, kuri buvo ką aš galvoju galbūt ten. Bet tai tik manęs pradėti žaisti apie mano naują (kaip sakiau mano kitas temas ..) |
|
| |||
| |||
| Grįžęs į temą čia, yra blogai / pavojingų sistema būtų underworked? |
|
| |||
| |||
| Ne, mielai turite galingą kompiuterį. : D |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| High Memory Usage su Internet Explorer | shenfei | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | 1 birželis 2009 14:23 |
| Help! Dar po darbo Sistemos atkūrimas | scottfrp | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 12 | 4 gegužė 2009 11:57 |
| Ar mano sistema pakankamai geras? | MystikalDawn | General Hardware Chat | 6 | Lapkritis 23, 2008 08:50 |
| Svchost.exe veikia labai dideli MEM naudojimas | craiig | Windows "operacinės sistemos | 3 | Balandis 28, 2008 06:30 |
| Aukštos CPU naudojimas, kai nenaudojamas | Axegrinder | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 21 | 13 rugsėjis 2007 13:39 |
| Temos įrankiai | |
| |