![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз наскоро се изтри и reformatted ми твърд диск и сега съм с TinyXP, а когато аз превъртане на интернет браузъра (IE и Firefox) и наем на МИГ, както ако опреснявате много. Някой трябваше преди това и знам начин да се поправи? Ето един клип, показващ проблем: http://www.youtube.com/watch?v=4ARK8NZXTiw Помощ ще бъде много оценявам Благодаря:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Инсталирайте вашия правилен графични карти шофьори.
| |||
| |||
| Благодаря, как ще мога ли да правя това? Тя е Адвент 7340, ако това е от помощ за Вас? Благодаря:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TinyXP е незаконно ....
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм склонна да помогне някой, работещи извън закона .. Но Дейв правото, трябва да инсталирате драйверите, които дойдоха на диск с графична карта, този объркан ми за известно време, когато аз buil моя компютър за няколко седмици. Но сериозно хайде, колко струва един legit копие на XP разходите тези дни?! За цялата работа няма, а размерът на работата, която може да се измъкнем от това .. Резервни 50 лири, или каквото и .. Дори, ако ще да се откаже, защо ни кажете?То е като една стара дама ходене до полицай борят, за да носят нещо и казва: "Заемаш ни ръка с това ще ви Сони, впрочем, аз просто knicked него."
|
| |||
| |||
| Благодаря момчета! :) |