![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω πρόσφατα σκουπίζεται και επαναδιαμορφώθηκε σκληρό δίσκο μου και είμαι τώρα με τη χρήση TinyXP, και όταν i μεταβείτε στο internet browser (IE και Firefox) είναι το είδος των υστερήσεων, σαν δροσιστικό πολλά. Έχει κανείς αυτή την είχε πριν και γνωρίζω τον τρόπο να το διορθώσω; Εδώ είναι ένα βίντεο που δείχνει το πρόβλημα: http://www.youtube.com/watch?v=4ARK8NZXTiw Βοήθεια θα ήταν καλόδεκτα Ευχαριστώ:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εγκαταστήστε το σωστό κάρτα γραφικών οδηγούς.
| |||
| |||
| Χάρη, πώς θα είμαι σε θέση να το κάνει αυτό; Είναι μια Advent 7340 αν αυτό είναι για να σας βοηθήσει; Ευχαριστώ:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TinyXP είναι παράνομο ....
|
| |||
| |||
| Είμαι διστάζουν να βοηθήσει κάποιον που λειτουργούν εκτός του δικαίου .. Αλλά Dave δικαίωμα, θα πρέπει να επανεγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης που τέθηκε σε έναν δίσκο με την κάρτα γραφικών, αυτή η σύγχυση μου για λίγο όταν buil τον υπολογιστή μου πριν από μερικές εβδομάδες. Αλλά σοβαρά έλα, πόσο κάνει ένα legit αντίγραφο των XP κόστος αυτών των ημερών; Για όλες τις εργασίες που πέρασε, και τον όγκο της εργασίας που μπορείτε να βγούμε από αυτό .. Ανταλλακτικά 50 λίρες ή οτιδήποτε .. Ακόμη και αν πρόκειται να αρνηθούν, να μας πείτε γιατί;Είναι σαν μια γριά πεζοπορία μέχρι ενός αστυνομικού αγωνίζεται να φέρει κάτι και να λένε: "Δανείσετε ένα χέρι μας με αυτό θα σας υιός, με την από, μόλις knicked αυτήν."
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Thanks Guys! :) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προβλήματα με το My Big Geforce 7300LE Graphics Card | Η Revolver | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 18 Μαρ 2009 11:26 |
| Κάρτα γραφικών / παρακολούθηση προβλημάτων | Lone500 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 18 Ιαν 2008 17:02 |
| Παιχνίδι προβλήματα, πιστεύουμε ότι είναι η κάρτα γραφικών | jakobi2006 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 14 Δεκ. 2007 08:24 |
| Monitor ή Γραφικά Προβλήματα; | thwapy | Multimedia & Codecs | 6 | 5 Ιουν 2007 14:43 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |