![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam izbrisala i reformatted moj hard disk i ja sada koristi TinyXP, a kada sam dođite na internet preglednik (IE i Firefox) je vrsta zaostaje, jer ako obnavljate puno. Je li netko imao ovaj prije i znam način da se to popraviti? Ovdje je video koji prikazuje problem: http://www.youtube.com/watch?v=4ARK8NZXTiw Pomoć će biti mnogo poštovati Hvala:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Instalacija grafičke kartice vaše ispravne upravljačke programe.
| |||
| |||
| Hvala, kako bih moći napraviti? To je Došašće 7340 ako je tebi bilo koji pomoć? Hvala:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TinyXP je ilegalna ....
|
| |||
| |||
| I'm nerado pomoći nekome operativnog izvan zakona .. Ali Dave's right, morate ponovo instalirati upravljačke programe koji su dolazili na disk s Graphics Card, ovaj zbunjeni me neko vrijeme kada sam buil moj PC je nekoliko tjedana. Ali ozbiljno hajde, Koliko čitljiv kopiju XP cijene ovih dana? Za sve otišao u radu, kao i količinu posla koju mogu dobiti iz njega .. Rezervni 50 funta ili bilo što .. Čak i ako se događa da odbiju, recite nam zašto?Ona je kao stara dama pješačenje do policajac bore da nosite nešto i govoreći: "Posuditi nam ruku s ovo će Vam sinko, od koje sam upravo knicked ga."
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Hvala momci! :) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Veliki problemi s mojim Geforce 7300LE Graphics Card | The revolver | Graphics Cards & Monitors | 2 | 18. ožujak 2009 11:26 |
| Grafike kartice / monitora problemi | Lone500 | Graphics Cards & Monitors | 8 | 18 siječanj 2008 17:02 |
| Game problema, vjerujem da je to grafičkom karticom | jakobi2006 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 14. prosinac 2007 08:24 |
| Monitor i grafika Problemi? | thwapy | Multimedija i kodeci | 6 | 5. lipnja 2007 14:43 |
| Thread Tools | |
| |