![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Én nemrég törölte és újra én merevlemezt és vagyok most már TinyXP, és mikor lépjünk az internet böngésző (IE és Firefox) azt a fajta lemaradás, mintha üdítő sokat. Birtokol akárki volt ez előtt, és tudom, egy módja annak, hogy javítani?
Itt egy videó bemutatja a problémát: http://www.youtube.com/watch?v=4ARK8NZXTiw Segítség sokkal appreciated Köszi:) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Telepítse a megfelelő grafikus kártya vezetők.
|
|||
|
|||
|
Köszönöm, hogy hogyan lenne képes erre?
Ez egy Advent 7340 ha ez segít neked? Köszi:) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
TinyXP illegális ....
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Én vonakodhatnak segít valaki kívül a törvény ..
De Dave van, akkor újra kell vezetők, hogy jött egy lemezt a grafikus kártya, confused nekem ez egy kicsit, amikor a PC buil néhány héttel ezelőtt. De komolyan gyere, Mennyibe kerül egy legit példányt XP költségei ezekben a napokban? Minden ment a munka, és a munka mennyiségének kaphat belőle .. Tartalék 50 font, vagy bármi .. Még akkor is, ha lesz megtagadni, miért mondja el nekünk?Olyan, mint egy öreg hölgy séta a rendőr küzd, hogy valamit, mondván: "Lend nekünk együtt ez neked fiacskám, az által, csak knicked meg.
|
|
|||
|
|||
|
Kösz Srácok! :)
|