![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי לאחרונה מנוגב reformatted שלי ואת הכונן הקשיח ו AM כעת באמצעות TinyXP וכאשר אני לגלול על דפדפן האינטרנט (IE ו-Firefox) היא סוג של lags, כאילו מרענן מאוד. מישהו היה לפני מכיר דרך לתקן את זה? הנה סרטון וידאו המציג את הבעיה: http://www.youtube.com/watch?v=4ARK8NZXTiw עזרה יהיה הרבה ךיתורעה Thanks:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| התקן את מנהלי ההתקן של כרטיס המסך הנכון.
| |||
| |||
| תודה, איך אני יוכל לעשות את זה? זהו 7340 ההתגלות אם כי הוא כל לעזור לך? Thanks:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TinyXP היא בלתי חוקית ....
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני רוצה לעזור למישהו ההפעלה מחוץ לחוק .. אבל זכותו של דייב, אתה צריך להתקין מחדש את מנהלי ההתקנים שהגיעו על דיסק עם כרטיס מסך, זה מבולבל לי לזמן כשאני buil המחשב שלי לפני כמה שבועות. אבל ברצינות נו, מה עם עותק חוקי של XP עלות בימים אלו? עבור כל העבודה הלכה ב, ואת הסכום של עבודה אתה יכול לצאת מזה .. חילוף 50 לירה או מה שזה לא יהיה .. גם אם אתם הולכים לסרב, למה לספר לנו?זה כמו ללכת ישנה גברת עד שוטר struggling לשאת משהו ואומר: "להשאיל לנו ביד עם זה האם סוני, דרך אגב, אני רק knicked זה."
|
| |||
| |||
| תודה חבר 'ה! :) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ביג בעיות Geforce 7300LE שלי עם כרטיס מסך | את תופי | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 18 מרץ 2009 11:26 |
| כרטיס המסך / לפקח בעיות | Lone500 | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | 18 ינואר 2008 17:02 |
| משחק בעיות, להאמין שהדבר את כרטיס המסך | jakobi2006 | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 14th דצמבר 2007 08:24 |
| מעקב אחר בעיות או גרפיקה? | thwapy | מולטימדיה רכיבי Codec | 6 | ה -5 בחודש יוני 2007 14:43 |
| שרשרת כלים | |
| |