![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš pastaruoju metu nuvaloma ir pertvarkė savo kietajame diske ir dabar naudojant TinyXP, ir kai aš Nueikite į interneto naršyklės (IE ir Firefox), tai tipo atsilieka, tarsi gaivus aikštelė. Ar kas nors prieš tai ir žinau, kaip tai ištaisyti? Čia yra video, kuriame problema: http://www.youtube.com/watch?v=4ARK8NZXTiw Pagalba turėtų būti labai vertinamos Ačiū:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įdiekite tinkamą graphics card drivers.
| |||
| |||
| Ačiū, kaip man būtų galima tai padaryti? Tai Advento 7.340 jei tai yra bet padėti Jums? Ačiū:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TinyXP yra nelegalus ....
|
| |||
| |||
| I'm nenori padėti kam nors veikia ne teisė .. Bet Dave's right, jums reikia įdiegti tvarkykles, išėjo su Graphics Card diskas šis supainiojo mane, o kai aš buil mano kompiuteryje prieš kelias savaites. Bet rimtai Come on, kiek kainuoja Legit kopija XP "kainą šių dienų?! Visų darbo juda, ir darbą, kurį galite gauti iš jo .. Atsarginės 50 quid arba kokia .. Net jei jūs ketinate atsisakyti, kodėl mums sako?It's like senoji pėsčiomis iki policininkas stengiasi atlikti kažką, ir sako: "Padėkite mums su šiuo vertus jūs Sonny, pagal kurį, aš tiesiog knicked jis."
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Thanks guys! :) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Didelės problemos su Mano GeForce 7300LE Graphics Card | Revolver | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Kovas 18, 2009 11:26 |
| Graphics card / monitoriaus problemos | Lone500 | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | 18 sausis 2008 17:02 |
| Žaidimo problemas, manome, kad vaizdo plokštė | jakobi2006 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 14 gruodis 2007 08:24 |
| Monitorius arba Grafika problemos? | thwapy | Multimedia & Codecs | 6 | 5 birželis 2007 14:43 |
| Temos įrankiai | |
| |