![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es nesen ir jānoslauka un formatēja manu cieto disku un tagad esmu, izmantojot TinyXP, un kad es ritināšanas interneta pārlūku (IE un Firefox) tā veidu VRG, it kā atsvaidzinošu lot. Vai kāds ir bijusi šī pirms un zinu kā to salabot? Šeit ir video parāda problēmu: http://www.youtube.com/watch?v=4ARK8NZXTiw Palīdzība būtu ļoti appreciated Thanks:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ieklāt pareizs grafikas kartes draiveri.
| |||
| |||
| Paldies, cik man varētu darīt? Tas ir Adventa 7.340, ja tas ir kāds palīdzēt jums? Thanks:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TinyXP ir nelikumīga ....
|
| |||
| |||
| Es esmu nevēlas, lai palīdzētu kādam, kas darbojas ārpus tiesību .. Bet Dave tiesības, jums vajadzēs pārinstalēt draiverus, kas nāca disks ar Graphics Card, man sajaukt ar, bet kad es buil datoru pirms pāris nedēļām. Bet nopietni come on, cik maksā legit kopiju XP izmaksas šajās dienās?! Visiem darba aizgāja, un darba apjomu, jūs varat saņemt no tā .. Rezerves 50 mārciņa sterliņu vai kāds .. Pat tad, ja esat nolēmis atteikties, tad kāpēc mums pastāstīt?Tas ir tāpat kā veca dāma pastaigu līdz policists cenšas veikt kaut ko un sakot: "Ieklausās rokā ar šo jūs dēliņš, ar ko, es tikai knicked to."
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Thanks guys! :) |
![]() |
|
| Bookmarks |