![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam ostatnio wytrzeć i przekształcony mój twardy dysk i jestem teraz używając TinyXP, a gdy i przejdź do przeglądarki internetowej (Internet Explorer i Firefox) to rodzaj tyle, jakby orzeźwiający partii. Czy ktoś miał ten przed i znasz sposób to naprawić? Oto film pokazujący problem: http://www.youtube.com/watch?v=4ARK8NZXTiw Pomoc będzie much appreciated Dzięki:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zainstaluj prawidłowe sterowniki karty graficznej.
| |||
| |||
| Dzięki, jak będę mógł to zrobić? Jest Adwent 7340, że jeśli jakakolwiek pomoc dla Ciebie? Dzięki:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TinyXP jest nielegalne ....
|
| |||
| |||
| I'm niechętnie pomoże ktoś działające poza prawem .. Ale Dave prawo, należy ponownie zainstalować sterowniki, które pojawiły się na dysku z karty graficznej, tego mylić mnie na chwilę, kiedy mój komputer buil kilka tygodni temu. Ale poważnie chodź, Ile legit kopii XP koszty te dni? Na wszystkie prace odszedł, a ilość pracy można uzyskać na to .. Zapasowy 50 funtów lub cokolwiek .. Nawet jeśli masz zamiar odmówić, powiedz nam, dlaczego?Jest jak starsza pani spacerem do policjanta trudem do wykonywania czegoś i mówi: "Lend nas z tej strony będziesz synuś przez przez knicked I właśnie to". |
|
| |||
| |||
| Dzięki Chłopaki! :) |