![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am sters recent şi reformatat meu disc şi sunt în prezent, folosind TinyXP, şi când am defila pe internet browser (IE şi Firefox) este un fel de GAL-uri, ca în cazul în împrospătaţi mult. Are cineva acest lucru înainte de a şti şi de un mod de a stabili aceasta? Aici este un video care prezintă problema: http://www.youtube.com/watch?v=4ARK8NZXTiw Ajutor ar fi mult mai apreciat Mulţumesc:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Instalaţi-vă placă grafică corecta drivere.
| |||
| |||
| Multumesc, cum mi-ar fi capabili să facem acest lucru? Este un Advent 7340 în cazul în care este de ajutor pentru tine? Mulţumesc:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TinyXP este ilegal ....
|
| |||
| |||
| Eu sunt reticente în a ajuta pe cineva care funcţionează în afara legii .. Dar Dave e drept, este necesar să reinstalaţi driver-ele care au venit de pe un disc cu placă grafică, această confuzie de mine pentru o perioada de timp, atunci când am buil PC-ul meu acum câteva săptămâni. Dar serios haide, cât de mult face un legit copie a XP costul acestor zile?! Pentru toate lucrările plecat în, şi de cantitatea de munca pe care o poate ieşi din ea .. Scuteste 50 de lire sau ceva .. Chiar dacă aveţi de gând să refuze, de ce ne spui?Este ca o babă de mers pe jos până la un poliţist, se luptă să facă ceva şi să spună: "Da-ne o mana de ajutor cu acest lucru va tine fiule, de către, eu doar knicked ea."
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Multumesc Băieţi! :) |