![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som sa otrela a preformátovania môjho pevného disku a som teraz pomocou TinyXP a keď som prejdite na internetové prehliadače (IE a Firefox) je druh pokrivkáva, pretože ak obnovujete mnoho. Má niekto mal pred a poznať spôsob, ako to napraviť? Tu je video ukazujúce na problém: http://www.youtube.com/watch?v=4ARK8NZXTiw Pomoc bude veľa Vďaka:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vašu správnu inštaláciu ovládačov grafickej karty.
| |||
| |||
| Vďaka, ako by som mal byť schopný to urobiť? Je Advent 7340 v prípade, že sa k vám nejako pomoct? Vďaka:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TinyXP je nezákonné ....
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som ochotny pomôcť niekomu prevádzkové mimo zákon .. Dave, ale to pravé, čo potrebujete, aby ste mohli znovu nainštalovať ovládače, ktoré prišlo na disk s grafická karta, toto pomýlení mi na chvíľu, keď som Buil môjho PC pred niekoľkými týždňami. Ale vážne pojď, koľko robí dôveryhodne kópiu XP náklady týchto dňoch? Pre všetky práce preč, a množstvo práce, môžete si z nej .. Náhradné 50 libier alebo čokoľvek .. Dokonca aj keď sa budeme brániť, povedzte nám, prečo?Je to ako stará dáma pešo až policajt snaží niečo urobiť a povedať: "Požičajte nám s tým budete synku, ktoré sa, práve som knicked ju."
|
| |||
| |||
| Vďaka Chlapci! :) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Veľké problémy s mojím Geforce 7300LE Grafické karty | Revolver | Graphics Cards & Monitory | 2 | 18. marca 2009 11:26 |
| Grafické karty / sledovať problémy | Lone500 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 18. január 2008 17:02 |
| Herné problémy, veríme, že je grafická karta | jakobi2006 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 14. decembra 2007 08:24 |
| Monitoru alebo grafiky Problémy? | thwapy | Multimedia & Kodeky | 6 | 5. jún 2007 14:43 |
| Thread Tools | |
| |