![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Недавно сам избрисала и реформаттед мој хард диск и ја сада користи ТиныКСП, а када сам дођите на интернет прегледник (ИЕ и Фирефокс) је врста заостаје, јер ако обнављате пуно. Да ли је неко имао овај прије и знам начин да се то поправити?
Овде је видео који приказује проблем: хттп://ууу.ыоутубе.цом/уатцх?в=4АРК8НЗКСТиу Помоћ ће бити много поштовати Хвала:) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Инсталација графичке картице ваше исправне управљачке програме.
|
|||
|
|||
|
Хвала, како бих моћи направити?
То је Дошашће 7340 ако је теби било који помоћ? Хвала:) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ТиныКСП је илегална ....
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
И'м нерадо помоћи некоме оперативног ван закона ..
Али Даве'с ригхт, морате поново инсталирати управљачке програме који су долазили на диск са Грапхицс Цард, овај збуњени ме неко време када сам буил мој ПЦ је неколико недеља. Али озбиљно хајде, Колико читљив копију КСП цене ових дана? За све отишао у раду, као и количину посла коју могу добити из њега .. Резервни 50 фунта или било шта .. Чак и ако се дешава да одбију, реците нам зашто?Она је као стара дама пешачење до полицајац боре да носите нешто и говорећи: "Посудити нам руку са ово ће Вам синко, од које сам управо кницкед га."
|
|
|||
|
|||
|
Хвала момци! :)
|