![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Kısa wiped var ve sabit disk biçimlendirildikten ve TinyXP kullanıyorum ve ne zaman i internet tarayıcınızın geride kalır ve (IE ve Firefox) bu tür bir kaydırma gibi bir çok yenilemek. Herkes önce ve bunu düzeltmek için bir yol biliyorum bu oldu mu? Burada bir video sorunu gösteriyor: http://www.youtube.com/watch?v=4ARK8NZXTiw Yardım kadar büyük mutluluk duyacağız Thanks:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doğru grafik kartı sürücüleri yükleyin.
| |||
| |||
| Teşekkürler, nasıl yapmak mümkün olur mu? Bu bir Noel 7340 eğer herhangi bir yardım nedir? Thanks:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TinyXP .... yasaktır
|
| |||
| |||
| Ben .. kanun dışında birisi işletim yardım isteksiz yaşıyorum Ama Dave hakkını, bu Grafik Kartı ile bir disk üzerinde geldi sürücüleri yeniden yüklemeniz gerekir Bu bir süre için bir kaç hafta önce benim bilgisayar buil yaz karıştı. Ama ciddi Hadi ne kadar XP bu gün maliyet bir yasal kopyalama? Tüm çalışmalarında gitti ve iş size bunu .. elde edebilirsiniz miktarı için Yedek 50 sterlin ya da ne olursa olsun .. Bile reddetme, neden bize gidiyorsun?Eski bir bayan bir polis memuru bir şey yapmak ve söyleyerek mücadele kadar yürüyüş gibi: "Bize bu konuda yardım etmek size oğlum tarafından tarafından Sadece knicked."
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler Çocuklar! :) |
![]() |
|
| Bookmarks |