![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Нещодавно я витер і переформатувати жорсткий диск, і тепер я використовую TinyXP, і коли я виділити на інтернет-браузер (IE і Firefox) він роду лаги, як ніби освіжаючий багато. Має хтось це раніше, знаєте спосіб виправити це?
Ось відеозапис цієї проблеми: http://www.youtube.com/watch?v=4ARK8NZXTiw Допомога буде набагато оцінили Спасибо:) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Встановити вашого правильного драйвера відеокарти.
|
|||
|
|||
|
Спасибі, як би я міг це зробити?
Це Advent 7340, якщо це будь-яка допомога для Вас? Спасибо:) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
TinyXP є незаконним ....
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я неохоче, щоб допомогти товаришеві, що діють поза законом ..
Але право Дейва, вам доведеться перевстановити драйвери, прийшли на диск з графічною картою, це збентежило мене якийсь час, коли я вбудованим комп'ютером кілька тижнів тому. Ну а якщо серйозно давай, скільки Legit копія XP вартістю в ці дні?! За всю роботу, пішов з, а обсяг роботи, ви можете вийти з неї .. Запасні 50 фунтів або що .. Навіть якщо ви будете відмовлятися, то чому нам говорить?Це як стара леді підійшовши до поліцейського намагаються виконувати щось і говорив: "Позичити нам руку з цим ти сину, до речі, я просто knicked він."
|
|
|||
|
|||
|
Спасибо ребята! :)
|