![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Това е въпрос, по отношение на правилата за групи и за грешка, аз съм се. Аз съм се опитват да влязат в настройките на домейн контролера, политиката на сигурност и Домейн политиката на сигурност да се създаде нова група политика и промяна на някои неща. Въпреки това, когато се опитате да направите това получавам следната грешка: Цитат: Група политика Грешка Неуспех при отваряне на групата политика обект. Вие може да не са подходящи права. Детайли: Мрежата път не беше намерен. Ето отговора на някои от често задаваните въпроси, които могат да излязат от това: Аз правя това на домейн контролер. Аз съм с администраторски акаунт с пълен достъп до домейн. Имам провери споделяне на файлове и принтери опция и тя е включена (което изглежда да предизвика този проблем за някои хора) Аз сте изтеглили домейна политика за управление на инструмента, и то не ще ме достъп групата настройки чрез там един от двамата. На ОС на домейн контролера е XP SP2 и ние използвате Microsoft Server 2003. Всеки мисли? |
|
| |||
| |||
| Така че се опитваш да има достъп Групата по политиката при 2003 или XP? |