![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar,
To je otázka týkající se zásad skupiny a chybu jsem dostat. Já jsem se snaží dostat do nastavení Domain Controller bezpečnostní politiku a bezpečnostní politiku Domain k vytvoření nové politické skupiny a změnit pár věcí. Nicméně, i když pokus o to dostat i na následující chyby: Citace: Zásady skupiny Chyba Nepodařilo se otevřít objekt zásad skupiny. Nemusíte mít odpovídající práva. Podrobnosti: Cesta v síti nebyla nalezena. Zde jsou odpovědi na některé společné otázky, které mohou pocházet z toho: Dělám to na řadiče domény. Jsem pomocí účtu správce s plným přístupem k doméně. Musím zkontrolovat Sdílení souborů a tiskáren volba a je povolen (což se jeví způsobit tento problém pro některé lidi) I've stáhli Doménová politika nástrojem řízení, a to nebude dejte mi přístup k nastavení zásad skupiny pomocí tam buď. OS na řadič domény je XP SP2 a jsme pomocí Microsoft Server 2003. Jakékoliv myšlenky? |
|
|
|||
|
|||
|
Takže se snažíte přístup zásad skupiny na 2003 nebo XP?
|