μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Πολιτική ομάδας Πρόσβαση - Απέτυχε να ανοίξει το αντικείμενο πολιτικής ομάδας.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19η Ιουν. 2009, 14:44
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου,

Αυτό είναι ένα ερώτημα σχετικά με την πολιτική ομάδας και ένα λάθος έχω αρχίσει.

Είμαι προσπαθεί να μπει στο ρυθμίσεις του ελεγκτή τομέα Πολιτικής Ασφάλειας και Τομέας Πολιτικής Ασφάλειας για τη δημιουργία μιας νέας πολιτικής ομάδας και αλλαγή λίγα πράγματα.

Ωστόσο, όταν προσπαθώ να το κάνετε αυτό να πάρω το ακόλουθο σφάλμα:

Απόσπασμα:
Πολιτική ομάδας Σφάλμα

Απέτυχε να ανοίξει το αντικείμενο πολιτικής ομάδας. Ίσως να μην έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα.
Λεπτομέρειες: Η διαδρομή δικτύου δεν βρέθηκε.
Εδώ είναι η απάντηση σε κάποια από τα κοινά θέματα που μπορεί να προκύψουν από αυτό:

Το κάνω αυτό για τον ελεγκτή τομέα.
Είμαι χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό διαχειριστή με πλήρη πρόσβαση στον τομέα.
Έχω ελέγξει τη χρήση αρχείων και εκτυπωτών και η επιλογή αυτή είναι ενεργοποιημένη (η οποία φαίνεται να προκαλούν αυτό το πρόβλημα για κάποια άτομα)
Έχω κατεβάσει την πολιτική τομέα εργαλείο διαχείρισης, και δεν θα αφήσουμε την ομάδα μου πρόσβαση ρυθμίσεις πολιτικής είτε μέσω εκεί.

Το λειτουργικό σύστημα στον ελεγκτή τομέα είναι XP SP2 και εμείς με τη χρήση του Microsoft Server 2003.

Κάθε σκέψεις;
Old 18 Αυγούστου 2009, 02:47
Μέλος Ομάδα

Έτσι θέλεις να έχουν πρόσβαση Ομάδα Πολιτικής για το 2003 ή για XP;
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.