![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, To je pitanje o pravilima grupe i ja sam uzimajući greška. Ja sam pokušavao da se u postavkama kontrolera domene Domain Security Policy i Security Policy za stvaranje nove Group Policy i promijeniti nekoliko stvari. Međutim, kada sam pokušaj da to učinite ja dobiti sljedeću pogrešku: Quote: Group Policy Greška Neuspješno otvaranje objekt pravila grupe. Vi ne svibanj imati odgovarajuće prava. Detalji: Mreža put nije pronađen. Evo odgovora na neka od pitanja koja svibanj dolaze iz ove: Ja sam to na kontroleru domene. Ja sam koristeći administratorski račun s puni pristup domene. Imam označili Dijeljenje datoteka i pisača opciju i to je omogućeno (koji izgleda kao da uzrok ovog problema za neke ljude) I've preuzeli Domena Policy Management alat, i neće me pustiti da pristupite postavkama pravila grupe kroz tamo bilo. OS na kontroleru domene je XP SP2 i mi smo koristeći Microsoft Server 2003. Bilo koja misli? |
|
| |||
| |||
| Tako ste pokušavate pristupiti pravila grupe na 2003 ili na XP? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Microsoft Access 2007 licemjerje OpenBSD bilo koje datoteke | sulemanzubidi | Office & Applications | 0 | 15 listopad 2009 02:05 |
| Group Policy i trčanje Skripte | szeloke | Windows Operating Systems | 0 | 12. lipnja 2009 13:02 |
| DP45SG sa Vidik x64 exiterror uređaj objekt nije pronađena | Rawimpact | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 12 siječanj 2009 23:42 |
| Svi iz gaming pc. novac ne objekt | epicz | General Hardware Chat | 1 | 28 siječanj 2008 17:48 |
| Thread Tools | |
| |