kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Csoportházirend Access - Nem sikerült megnyitni a csoportházirend-objektumot.

Reply

Téma eszközök
Old Június 19 2009, 14:44
Új tag Csoport

Default Csoportházirend Access - Nem sikerült megnyitni a csoportházirend-objektumot.

Szia,

Ez a kérdés a Csoportházirend és hiba Én kapok.

Én próbált bejutni a beállításokat a Domain Controller Security Policy és a Domain Security Policy, hogy hozzon létre egy új csoportházirend-és a változás néhány dolgot.

Azonban, amikor megpróbáltam ezt én kap a következő hiba:

Idézet:
Csoportházirend Hiba

Nem sikerült megnyitni a csoportházirend-objektumot. Lehet, hogy nem a megfelelő jogokkal.
Részletek: A hálózati elérési út nem található.
Itt a válasz, hogy néhány, a gyakori kérdésekre, hogy jöjjön ki ezt:

Én ezt a tartományvezérlőt.
Én használ egy rendszergazda fiók teljes hozzáféréssel rendelkezik a területen.
Én nem ellenőrizte a fájl-és nyomtatómegosztás, és ez az opció engedélyezve van (amely úgy tűnik, hogy ez a probléma oka az egyes emberek)
Már letölthető a domain-kezelő eszköz, és nem enged hozzáférést a csoportházirend-beállítások segítségével ott sem.

Az OS a tartományvezérlő XP SP2, mi pedig a Microsoft Server 2003.

Any thoughts?
Old Augusztus 18 2009, 02:47
Csoport tagja

Default Csoportházirend Access - Nem sikerült megnyitni a csoportházirend-objektumot.

Tehát akar hozzáférni Policy Group, 2003 vagy XP?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
A Microsoft Access 2007 Cant Open bármely fájlból sulemanzubidi Office & Applications 0 Október 15, 2009 02:05
Csoportházirend és futtatása Parancsfájlok szeloke A Windows operációs rendszerek 0 12. június 2009 13:02
DP45SG a Vista x64 exiterror készülék objektumot nem talált Rawimpact Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 2 12. január 2009 23:42
Mind a PC játékokhoz. pénz nincs tárgy epicz Általános fémáru Chat 1 28. január 2008 17:48
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.