![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Ez a kérdés a Csoportházirend és hiba Én kapok. Én próbált bejutni a beállításokat a Domain Controller Security Policy és a Domain Security Policy, hogy hozzon létre egy új csoportházirend-és a változás néhány dolgot. Azonban, amikor megpróbáltam ezt én kap a következő hiba: Idézet: Csoportházirend Hiba Nem sikerült megnyitni a csoportházirend-objektumot. Lehet, hogy nem a megfelelő jogokkal. Részletek: A hálózati elérési út nem található. Itt a válasz, hogy néhány, a gyakori kérdésekre, hogy jöjjön ki ezt: Én ezt a tartományvezérlőt. Én használ egy rendszergazda fiók teljes hozzáféréssel rendelkezik a területen. Én nem ellenőrizte a fájl-és nyomtatómegosztás, és ez az opció engedélyezve van (amely úgy tűnik, hogy ez a probléma oka az egyes emberek) Már letölthető a domain-kezelő eszköz, és nem enged hozzáférést a csoportházirend-beállítások segítségével ott sem. Az OS a tartományvezérlő XP SP2, mi pedig a Microsoft Server 2003. Any thoughts? |
|
| |||
| |||
| Tehát akar hozzáférni Policy Group, 2003 vagy XP? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A Microsoft Access 2007 Cant Open bármely fájlból | sulemanzubidi | Office & Applications | 0 | Október 15, 2009 02:05 |
| Csoportházirend és futtatása Parancsfájlok | szeloke | A Windows operációs rendszerek | 0 | 12. június 2009 13:02 |
| DP45SG a Vista x64 exiterror készülék objektumot nem talált | Rawimpact | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 2 | 12. január 2009 23:42 |
| Mind a PC játékokhoz. pénz nincs tárgy | epicz | Általános fémáru Chat | 1 | 28. január 2008 17:48 |
| Téma eszközök | |
| |