![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Tai klausimas apie grupių politiką ir klaida gaunu. Aš bandė patekti į domeno valdiklio, saugumo politikos ir saugumo politikos sritis parametrai sukurti naują grupę politika ir pakeisti keletą dalykų. Tačiau, kai mėginu tai padaryti, gaunu tokį klaidos pranešimą: Citata: Grupė politika Klaida Nepavyko atidaryti GPO. Jūs neturite pakankamai teisių. Detaliau: tinklo kelias nerastas. Štai atsakymas į kai kuriuos dažniausiai užduodamus klausimus, kad gali išeiti iš šio: Esu daro tai domeno valdiklio. Aš naudoju administratoriaus sąskaitą visą prieigą prie domeno. Pavarčiau failo ir spausdintuvo naudojimo galimybe ir tai leido (atrodo, kad tai gali sukelti kai kuriems žmonėms problemą) Aš atsisiųsti domeno valdymo priemonė, ir jis neleidžia man prieigą prie grupės strategijos parametrai per ten arba. Dėl domeno valdiklio OS XP SP2, ir mes naudojate Microsoft Server 2003. Any thoughts? |
|
| |||
| |||
| Taigi jūs bandote prieiti prie grupės 2003 arba XP? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Microsoft Access 2007 "Cant atidaryti bet kokį failą | sulemanzubidi | Office Suites & Applications | 0 | 15 spalis 2009 02:05 |
| Grupės politiką ir paleidimo scenarijus | szeloke | Windows "operacinės sistemos | 0 | Birželis 12, 2009 13:02 |
| DP45SG su Vista x64 exiterror prietaisas Object Not Found | Rawimpact | Sound, Speakers & MP3 Players | 2 | 12 sausis 2009 23:42 |
| Visi iš žaidimų PC. pinigai ne daiktas | epicz | General Hardware Chat | 1 | 28 sausis 2008 17:48 |
| Temos įrankiai | |
| |