![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Jest to pytanie dotyczące zasad grupy, a ja jestem dostawanie błąd. Ja próbuje dostać się do ustawień domeny Zasady zabezpieczeń kontrolera domeny i Polityki Bezpieczeństwa, aby utworzyć nowe grupy polityczne i zmienić kilka rzeczy. Jednak, kiedy próbował to zrobić i dostać się następujący błąd: Cytat: Zasady grupy błąd Nie można otworzyć obiektu zasad grupy. Być może nie masz odpowiednich uprawnień. Szczegóły: Nie można odnaleźć ścieżki sieciowej. Oto odpowiedzi na niektóre z najczęściej zadawanych pytań, które mogą pochodzić z tego: Ja tego na kontrolerze domeny. Ja jestem przy użyciu konta administratora z pełnym dostępem do domeny. Mam sprawdzeniu Udostępnianie plików i drukarek opcja jest aktywna (co wydaje się przyczyną tego problemu w odniesieniu do niektórych osób) I've pobrany Domain Policy Management narzędziem, a nie pozwól mi dostęp do ustawienia zasad grupy w tym poprzez albo. Systemu operacyjnego na kontrolerze domeny jest XP z dodatkiem SP2 i jest używany program Microsoft Server 2003. Każdy myśli? |
|
| |||
| |||
| Więc jesteś próbuje uzyskać dostęp do zasad grupy w 2003 lub na XP? |
![]() |
|
| Zakładki |