![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, To je otázka týkajúca sa zásad skupiny a chybu som dostať. Ja som sa snaží dostať do nastavenia Domain Controller bezpečnostnú politiku a bezpečnostnú politiku Domain na vytvorenie novej politickej skupiny a zmeniť pár vecí. Avšak, aj keď pokus o to dostať aj na nasledujúce chyby: Citácia: Zásady skupiny Chyba Nepodarilo sa otvoriť objekt politiky skupiny. Nemusíte mať primerané práva. Podrobnosti: Cesta v sieti sa nenašla. Tu sú odpovede na niektoré spoločné otázky, ktoré môžu pochádzať z toho: Dělám to na radiče domény. Som pomocou konta správcu s plným prístupom k doméne. Musím skontrolovať Zdieľanie súborov a tlačiarní voľba a je povolený (čo sa javí spôsobiť tento problém pre niektorých ľudí) I've prevzali Doménové politika nástrojom riadenia, a to nebude dajte mi prístup k nastavení zásad skupiny pomocou tam buď. OS na radič domény je XP SP2 a sme pomocou Microsoft Server 2003. Akékoľvek myšlienky? |
|
| |||
| |||
| Takže sa snažíte prístup zásad skupiny na 2003 alebo XP? |