мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Гроуп Полицы Аццесс - Неуспешно отварање објекат смерница групе.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. јуни 2009, 14:44
Нови члан групе

Default Гроуп Полицы Аццесс - Неуспешно отварање објекат смерница групе.

Здраво,

То је питање о правилима групе и ја сам добивање грешка.

Ја сам покушавао да се у подешавањима контролера домена Домаин Сецуриты Полицы и Сецуриты Полицы за стварање нове Гроуп Полицы и променити неколико ствари.

Међутим, када сам покушај да то учините ја добити следећу грешку:

Куоте:
Гроуп Полицы Грешка

Није успело отварање објекат смерница групе. Ви не мај имати одговарајуће права.
Детаљи: Мрежа пут није пронађен.
Ево одговора на нека од питања која мај долазе из ове:

Ја сам то на контролеру домена.
Ја сам помоћу администраторски налог са пуни приступ домена.
Имам означили Дељење датотека и штампача опцију и то је омогућено (који изгледа као да узрок овог проблема за неке људе)
И'ве преузели Домен Полицы Манагемент алат, и неће ме пустити да приступите подешавањима правила групе кроз тамо било.

ОС на контролеру домена је КСП СП2 и ми смо помоћу Мицрософт Сервер 2003.

Било која мисли?
Old 18 авг 2009, 02:47
Мембер Гроуп

Default Гроуп Полицы Аццесс - Неуспешно отварање објекат смерница групе.

Тако сте покушавате приступити правила групе на 2003 или на КСП?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Цант програму Мицрософт Аццесс 2007 отворите било који Фајл сулеманзубиди Оффице & Апплицатионс 0 15. Окт 2009 02:05
Гроуп Полицы и трчање Скрипте сзелоке Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 12. јуна 2009 13:02
ДП45СГ са Видик кс64 екситеррор уређај објекат није пронађена Рауимпацт Звук, Спеакерс & МП3 плејери 2 12 јануар 2009 23:42
Сви из гаминг пц. новац не објекат епицз Генерал Хардуаре Цхат 1 28 јануар 2008 17:48
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц