![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, То је питање о правилима групе и ја сам добивање грешка. Ја сам покушавао да се у подешавањима контролера домена Домаин Сецуриты Полицы и Сецуриты Полицы за стварање нове Гроуп Полицы и променити неколико ствари. Међутим, када сам покушај да то учините ја добити следећу грешку: Куоте: Гроуп Полицы Грешка Није успело отварање објекат смерница групе. Ви не мај имати одговарајуће права. Детаљи: Мрежа пут није пронађен. Ево одговора на нека од питања која мај долазе из ове: Ја сам то на контролеру домена. Ја сам помоћу администраторски налог са пуни приступ домена. Имам означили Дељење датотека и штампача опцију и то је омогућено (који изгледа као да узрок овог проблема за неке људе) И'ве преузели Домен Полицы Манагемент алат, и неће ме пустити да приступите подешавањима правила групе кроз тамо било. ОС на контролеру домена је КСП СП2 и ми смо помоћу Мицрософт Сервер 2003. Било која мисли? |
|
| |||
| |||
| Тако сте покушавате приступити правила групе на 2003 или на КСП? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цант програму Мицрософт Аццесс 2007 отворите било који Фајл | сулеманзубиди | Оффице & Апплицатионс | 0 | 15. Окт 2009 02:05 |
| Гроуп Полицы и трчање Скрипте | сзелоке | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 12. јуна 2009 13:02 |
| ДП45СГ са Видик кс64 екситеррор уређај објекат није пронађена | Рауимпацт | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 2 | 12 јануар 2009 23:42 |
| Сви из гаминг пц. новац не објекат | епицз | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 28 јануар 2008 17:48 |
| Тхреад Тоолс | |
| |