менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Група доступу до політики - Не вдалося відкрити об'єкт групової політики.

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 червня 2009, 14:44
Нові члени групи

Default Група доступу до політики - Не вдалося відкрити об'єкт групової політики.

Привіт,

Це питання про групову політику і помилки я отримую.

Я намагаюся потрапити в настройках контролера домену політики безпеки і політики безпеки домену, щоб створити нову групу політику і змінити деякі речі.

Однак, коли я намагаюся зробити це, я отримую наступну помилку:

Цитата:
Групова політика помилку

Не вдалося відкрити об'єкт групової політики. Ви не маєте достатніх прав.
Подробиці: мережний шлях не знайдений.
Ось відповіді на деякі загальні питання, які можуть вийти з цього:

Я роблю це на контролері домену.
Я використовую обліковий запис адміністратора з повним доступом до домену.
Я перевірив до файлів і принтерів варіант і включити його (що здається, причина цієї проблеми для деяких людей)
Я завантажив в політику домену інструментом управління, і вона не дозволить мені отримати доступ до настройок через групову політику, або там.

Операційної системи на контролері домену XP SP2 і ми використовуємо Microsoft Server 2003.

Будь-які думки?
Old 18 серпня 2009, 02:47
Член групи

Default Група доступу до політики - Не вдалося відкрити об'єкт групової політики.

Так ви намагаєтеся отримати доступ Групова політика на 2003 або XP?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Microsoft Access 2007 нахиляє відкрити будь-який файл sulemanzubidi Office Suites & Застосування 0 15 жовтня 2009 02:05
Групова політика і виконувати сценарії szeloke Операційні системи Windows 0 12 червня 2009 13:02
DP45SG з Vista x64 exiterror пристрій об'єкт не знайдено Rawimpact Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 2 12 січня 2009 23:42
Все з ігрового ПК. гроші БЕЗ ОБ'ЄКТА epicz Генеральний обладнання чат 1 28 січня 2008 17:48
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.