![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Це питання про групову політику і помилки я отримую. Я намагаюся потрапити в настройках контролера домену політики безпеки і політики безпеки домену, щоб створити нову групу політику і змінити деякі речі. Однак, коли я намагаюся зробити це, я отримую наступну помилку: Цитата: Групова політика помилку Не вдалося відкрити об'єкт групової політики. Ви не маєте достатніх прав. Подробиці: мережний шлях не знайдений. Ось відповіді на деякі загальні питання, які можуть вийти з цього: Я роблю це на контролері домену. Я використовую обліковий запис адміністратора з повним доступом до домену. Я перевірив до файлів і принтерів варіант і включити його (що здається, причина цієї проблеми для деяких людей) Я завантажив в політику домену інструментом управління, і вона не дозволить мені отримати доступ до настройок через групову політику, або там. Операційної системи на контролері домену XP SP2 і ми використовуємо Microsoft Server 2003. Будь-які думки? |
|
| |||
| |||
| Так ви намагаєтеся отримати доступ Групова політика на 2003 або XP? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Microsoft Access 2007 нахиляє відкрити будь-який файл | sulemanzubidi | Office Suites & Застосування | 0 | 15 жовтня 2009 02:05 |
| Групова політика і виконувати сценарії | szeloke | Операційні системи Windows | 0 | 12 червня 2009 13:02 |
| DP45SG з Vista x64 exiterror пристрій об'єкт не знайдено | Rawimpact | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 12 січня 2009 23:42 |
| Все з ігрового ПК. гроші БЕЗ ОБ'ЄКТА | epicz | Генеральний обладнання чат | 1 | 28 січня 2008 17:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |