menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Zásady skupiny a spouštění skriptů

Reply

Thread Nástroje
Old 12 června 2009, 13:02
Nový člen skupiny

Default Zásady skupiny a spouštění skriptů

Máme odhlášení skript nebo příkaz, který spouští čištění obsahoval teplota pracovního adresáře na našich koncových serverů. To byl zřízen let starý Agon a zaměstnanci jsou pryč. Stále běží na staré TS, ale není to naše nové TS. Já jsem hádat, že se jedná o lokální nebo skript GP, ale já jsem hledal všude a nelze zjistit, jak je to běží.

Naplánované úlohy - ne
gpedit.mmc (lokální server) - Počítačová konfigurace> Nastavení systému Windows> Skripty> přihlášení a odhlášení

a

Uživatel Konfigurace> Nastavení systému Windows> Skripty> přihlášení a odhlášení

Mám dokonce dvakrát zkontrolováno svého lékaře a přihlašovací skript .... nic tam, který ukazuje cleanup.cmd nebo delete.bat běhu.

Zatím cleanup.cmd a delete.bat jsou jediné věci, které by mohly najít čistou tyto soubory ven.

Jakékoli návrhy, kde jinde hledat?
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.