μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Πολιτική ομάδας και λειτουργίας Scripts

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12 Ιουν 2009, 13:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πολιτική ομάδας και λειτουργίας Scripts

Έχουμε ένα logoff script ή εντολή που εκτελείται καθαρισμού ένα temp κατάλογο εργασίας μας για διακομιστές τερματικού. Αυτό που έχει συσταθεί και παλιά χρόνια AGON εργαζόμενοι έχουν φύγει. Εξακολουθεί να λειτουργεί με την παλιά TS αλλά δεν μας το νέο TS. Είμαι μαντέψουν ότι πρόκειται για μια τοπική δέσμη ενεργειών ή GP Μελέτησα όμως παντού και δεν μπορείτε να βρείτε τον τρόπο με τον οποίο αυτό λειτουργεί.

Προγραμματισμένες εργασίες - δεν
gpedit.mmc (τοπικό διακομιστή) - Computer Configuration> Windows Settings> scripts> σύνδεσης και αποσύνδεσης

και

User Configuration> Windows Settings> scripts> σύνδεσης και αποσύνδεσης

Έχω ακόμη διπλοελέγχθηκαν μου GP και δέσμης ενεργειών σύνδεσης .... τίποτα δεν δείχνει ότι υπάρχει η cleanup.cmd ή delete.bat λειτουργία.

Μέχρι στιγμής cleanup.cmd και delete.bat είναι τα μόνα πράγματα που θεωρώ ότι θα μπορούσε να καθαρίσετε τα αρχεία αυτά αναφέρονται.

Τυχόν προτάσεις για να δούμε πού αλλού;;
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.