manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Group Policy i trčanje Skripte

Reply

Thread Tools
Old 12. lipnja 2009, 13:02
Novi član grupe

Default Group Policy i trčanje Skripte

Imamo odjava skripte ili naredbu da se pokrene čišćenje izdati radne temp direktorij terminal na našim serverima. To je bio postavljen agon godina i stari zaposlenici su nestala. Ona još uvijek radi na stari TS, ali ne i našu novu TS-a. Ja sam guessing da je lokalna skriptu ili GP, ali sam gledao svugdje i ne mogu naći kako se to izvodi.

Planirana zadataka - bez
gpedit.mmc (lokalni server) - Računalne konfiguracije> Windows Settings> skripte> prijava i odjava

i

User Configuration> Windows Settings> skripte> prijava i odjava

Imam čak i moj bračni provjeriti GP i skripte .... da se tamo ništa ne pokazuje cleanup.cmd ili delete.bat prikazuju.

Dosad cleanup.cmd i delete.bat su jedine stvari koje sam mogao naći čisto iz tih datoteka.

Bilo koji sugestija gdje drugdje pogledati?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Group Policy Access - Neuspješno otvaranje objekt pravila grupe. Egon09 Windows Operating Systems 1 18. kolovoz 2009 02:47
Pokretanje OS Off RAM Samo. cheesepuff General Hardware Chat 3 1. kolovoz 2009 10:04
DHTML Skripte alan44 Web Dizajn, Hosting & SEO 1 1. kolovoz 2007 15:10
CPU trčanje na 100% zerotechnix CPU, Matične ploče i RAM 4 17. ožujak 2007 21:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.