mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Grupės politiką ir paleidimo scenarijus

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 12, 2009, 13:02
Naujas Narys

Default Grupės politiką ir paleidimo scenarijus

Mes atsijungti scenarijų ar komanda, kuri veikia valyti temperatūra darbo kataloge mūsų serverių terminalų. Tai buvo įsteigtas Agon metų ir vyresnio amžiaus darbuotojų dingo. Jis vis dar veikia senas TS, bet ne mūsų nauja TS. I am guessing kad vietos scenarijų ar GP, bet man atrodė visur, ir negaliu rasti, kaip ji tai veikia.

Numatoma užduotis - ne
gpedit.mmc (Local server) - Computer Configuration> Windows Settings> scripts> prisijungti ir atsijungti

ir

User Configuration> Windows Settings> scripts> prisijungti ir atsijungti

Aš net du kartus patikrinti mano BPG ir prisijungimo scenarijų .... nieko ten rodo cleanup.cmd arba delete.bat veikia.

Šiol cleanup.cmd ir delete.bat yra tik ką Manau, kad galima valyti šiuos failus iš.

Any suggestions kur dar ieškoti?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Grupės politiką Access - Nepavyko atidaryti GPO. Egon09 Windows "operacinės sistemos 1 Rugpjūtis 18, 2009 02:47
Running OS Off RAM Only. cheesepuff General Hardware Chat 3 1 rugpjūtis 2009 10:04
DHTML Scripts alan44 Web Design, Hosting & SEO 1 1 rugpjūtis 2007 15:10
CPU veikia 100% zerotechnix CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 4 Kovas 17, 2007 21:33
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.