rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Zasady grupy i uruchamianie skryptów

Reply

Narzędzia wątku
Old 12 czerwca 2009, 13:02
Nowe państwa grupy

Default Zasady grupy i uruchamianie skryptów

Mamy wylogowywania skryptu lub polecenia, które uruchamia czyszczenia a temp. pracy naszego katalogu na serwerach terminali. Ta została powołana AGON lat i starszych pracowników odszedł. To nadal działa na starym TS, ale nie nasz nowy TS's. I am guessing że to lokalny skrypt lub GP, ale ja się wszędzie i nie możesz znaleźć w jaki sposób to działa.

Zaplanowane zadania - nie
gpedit.mmc (serwer lokalny) - Konfiguracja komputera> Ustawienia systemu Windows> skrypty> logowania i wylogowywania

i

Konfiguracja użytkownika> Ustawienia systemu Windows> skrypty> logowania i wylogowywania

Mam nawet podwójnie sprawdzone moje GP i skrypt logowania .... nic nie pokazuje, że cleanup.cmd lub delete.bat uruchomione.

Do tej pory cleanup.cmd i delete.bat są tylko rzeczy, które mogłyby znaleźć te pliki poza czyste.

Wszelkie sugestie gdzie indziej patrzeć?
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.