mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Politica de grup şi rulează script-uri

Reply

Thread Tools
Old 12 iunie 2009, 13:02
Noile state Group

Default Politica de grup şi rulează script-uri

Avem un script de Log off sau comandă care ruleaza de curăţare o temp de lucru pe directorul nostru terminal servere. Acest lucru a fost înfiinţat ani agon şi vechi de angajati au plecat. Este încă rulează pe vechiul TS, dar nu este noul nostru TS. Sunt ghicitul că este vorba de un script sau locale GP, dar am căutat peste tot şi nu se poate găsi cum este ea să fie difuzate.

Activităţi programate - nu
gpedit.mmc (local server) - Computer Configuration> Windows Settings> scripturi> Log on şi Log off

şi

User Configuration> Windows Settings> scripturi> Log on şi Log off

Am verificat chiar dublu meu GP şi logon script .... nimic acolo care arată cleanup.cmd sau delete.bat să fie difuzate.

Până în prezent, cleanup.cmd şi delete.bat sunt singurele lucruri care ar putea să mi se pare curat în aceste fişiere.

Orice sugestii de unde să te uiţi în altă parte??
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.