мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Гроуп Полицы и трчање Скрипте

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12. јуни 2009, 13:02
Нови члан групе

Default Гроуп Полицы и трчање Скрипте

Имамо одјава скрипте или наредбу да се покрене чишћење издати радне темп директоријум терминал на нашим серверима. То је био постављен агонију година и стари запослени су нестала. Она још увек ради на стари ТС, али не и нашу нову ТС-а. Ја сам гуессинг да је локална скрипту или ГП, али сам гледао свуда и не могу наћи како се то изводи.

Планирана задатака - без
гпедит.ммц (локални сервер) - Рачунарске конфигурације> Уиндоус Сеттингс> скрипте> пријава и одјава

и

Усер Цонфигуратион> Уиндоус Сеттингс> скрипте> пријава и одјава

Имам чак и мој брачни проверити ГП и скрипте .... да се тамо ништа не показује цлеануп.цмд или делете.бат приказују.

Досад цлеануп.цмд и делете.бат су једине ствари које сам могао наћи чисто из тих датотека.

Било који сугестија где другде погледати?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Гроуп Полицы Аццесс - Неуспешно отварање објекат смерница групе. Егон09 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 18 аугуст 2009 02:47
Покретање ОС Офф РАМ Само. цхеесепуфф Генерал Хардуаре Цхат 3 1 аугуст 2009 10:04
ДХТМЛ Скрипте алан44 Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 1 1 аугуст 2007 15:10
ЦПУ трчање на 100% зеротецхникс ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 4 17 март 2007 21:33
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц