![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре Значи аз просто имам нов компютър с Vista на него. Сложих старите компютри HD в моя външен HD-USB нещо, когато се включи в него се появи и всичко останало. Но при откриването, че той казва, "F: \ не е достъпна. Достъпът е отказан." отворени свойства и това показва, че там не се използва пространството и няма свободно място. Проверих го на друг XP машина и няма проблем. Аз фиксирани "всички разрешения за HD и тя все още doesn't работа. NOTE I havent рестартиран за актуализации още, че може да помогне. Всякакви предложения? Благодаря! |
|
| |||
| |||
| Може би греша, но мисля, че когато включите в твърдия диск, който вече е форматиран и е windwos за него или каквото и да е, ще трябва да го инсталирате, просто като нови видео карти. Бихте ли се възможност за прехвърляне на данни от компютър до компютър? сте в състояние да се включи в твърдия диск на компютър и tranfser на данни, като използват за трансфер на данни кабели? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Не мога да получа данни Off от стария си твърд диск - Грешен Разрешения - необходимостта от предприемане на Собствеността | motoman321 | Windows операционни системи | 1 | 23rd Апр 2009 04:35 |
| Изглед разрешения | robina80 | Windows операционни системи | 3 | 1-во Oct 2008 04:26 |
| Изглед на хард диска показател | madcows7 | Windows операционни системи | 9 | 19 Feb 2008 14:50 |
| Твърд диск и Windows Vista проблем | Spencer2004 | Дискове & сменяемите носители | 2 | 16-то Jan 2008 01:29 |
| Изглед Администратор разрешения. | JF90 | Windows операционни системи | 2 | 11 ноември 2007 20:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |