![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok Takže jsem dostal nový počítač s Vista na to. Mám starý počítač HD ve své vnější HD-USB věc, i když je zapojen do něj ukáže a tak. Ale po otevření se to říká, "F: \ není přístupná. Přístup byl odepřen." otevřít vlastnosti a ukazuje, že není použit žádný volný prostor a prostor. Ověřil jsem si, že na jiném stroji XP a není žádný problém. I 'pevné' všechna oprávnění pro HD, a to ještě doesnt práce. POZNÁMKA i havent restartovány aktualizace přesto, že by mohl pomoci. Jakýkoliv návrhy? Díky! |
|
| |||
| |||
| Já bych se mýlit, ale myslím si, že když se připojíte pevný disk, který je již formátován windwos a má na něj, nebo cokoliv, co potřebujete k instalaci je, stejně jako nové grafické karty. byste být schopni přenášet data z počítače na počítač? Jste schopni připojte pevný disk do počítače a tranfser data pomocí kabelů pro přenos dat? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Can't get off Údaje o mne stará pevný disk - Chybný Oprávnění - nutnost přijmout Vlastnictví | motoman321 | Operační systémy Windows | 1 | 23. dubna 2009 04:35 |
| Vista oprávnění | robina80 | Operační systémy Windows | 3 | 1. říjen 2008 04:26 |
| Vista disk ukazatel | madcows7 | Operační systémy Windows | 9 | 19. únor 2008 14:50 |
| Pevný disk a Windows Vista problémy | Spencer2004 | Drives & Removable Media | 2 | 16. leden 2008 01:29 |
| Vista oprávnění správce. | JF90 | Operační systémy Windows | 2 | 11. listopadu 2007 20:11 |
| Thread Nástroje | |
| |